Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Στην Αλμωπία βρέθηκε Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση του Λάκη Βασιλειάδη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook

Διαβάστε την ανάρτηση του Λάκη Βασιλειάδη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:


Εχθές πραγματοποίησα μια μικρή περιοδεία στην Αλμωπία.

Γύρισα τα μαγαζιά της Αριδαίας, μίλησα με καταστηματάρχες και πολίτες στο δρόμο και στην λαϊκή αγορά, συζητήσαμε για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους για τη φετινή δύσκολη χρονιά και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε και ζούμε.

Στη συνέχεια επισκέφτηκα το Α' Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Πέλλας του ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ Αριδαίας). Το Υποκατάστημα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες ασφαλισμένους, εργοδότες και επαγγελματίες της Αλμωπίας. Η χρησιμότητά του είναι αναμφισβήτητη. Θα συνεχίζω να πιέζω για την ενίσχυσή του, αναλαμβάνοντας σταδιακά και αρμοδιότητες του τ. ΟΓΑ, όπως είχα προτείνει και με Ερώτησή μου.

Ειδικά αυτή την εποχή, δεν θα μπορούσα να μην επισκεφτώ τα Λουτρά Πόζαρ, έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Πέλλας, τον οποίο οφείλουμε να στηρίξουμε και να αναπτύξουμε. Μιλήσαμε με τους καταστηματάρχες και τους ξενοδόχους. Φέτος, λόγω της πανδημίας και των έκτακτων μέτρων, τα προβλήματα είναι πολλά, ωστόσο η λουτρόπολη παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός.

Τέλος, βρέθηκα στη Σωσάνδρα και τον Εξαπλάτανο όπου είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους κατοίκους και με εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων. Συζητήσαμε για τη φετινή παραγωγή, τα προβλήματα και τις προκλήσεις, αλλά και για θέματα της καθημερινότητάς τους.














1 σχόλιο:

  1. Και που έκανε βόλτες στην Αριδαία τι έκανε ; Έδειξε το μπόι του. Τι να περιμένεις από τους άχρηστους - άριστους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365