Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Ανοικτή συγκέντρωση-συζήτηση του ΚΚΕ στην Πλατεία ΕΠΟΝ των Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Η Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ πραγματοποίησε στις 17 Ιούλη στην Πλατεία ΕΠΟΝ στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, συγκέντρωση – συζήτηση με το μέλος του γραφείου περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας Αριστείδη Θάνο, για τις πολιτικές, οικονομικές, γεωπολιτικές εξελίξεις και προτάσεις του Κόμματος.

         
Η ομιλία αναπτύχθηκε γύρω από τις εξελίξεις σχετικά με τις συνέπειες για τα λαϊκά στρώματα της περιοχής από τη νέα καπιταλιστική κρίση, τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης – ελληνικής αστικής τάξης σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά και τη δράση των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου καθώς και τους κινδύνους που αυτές θα φέρουν στους λαούς.
        
Από την ομιλία αναδείχθηκε η ανάγκη της οργάνωσης  της αντίστασης του λαού ενάντια σε αυτούς τους σχεδιασμούς με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές, καθώς και η προοπτική διεξόδου που προτείνει το ΚΚΕ για μια άλλη κοινωνία, με το λαό στην εξουσία. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365