Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Μία κακή συνήθεια που μπορεί να οδηγήσει στο χωρισμό

Διαβάστε λεπτομέρειες

Καμιά φορά ο χωρισμός έρχεται και πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις τι έφταιξε. Ή ακόμα πιο συχνά, καυγαδίζεις με τη σχέση σου, χωρίς καν να υπάρχει προφανής λόγος! Και όσο κι αν κάθεσαι και στύβεις το μυαλό σου, δεν μπορείς να δικαιολογήσεις γιατί έχεις νεύρα ή γιατί θέλεις να τον χτυπήσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν σου έκανε κάτι.


Κι όμως φίλη μου, και φίλε δηλαδή, υπάρχει μία πολύ κακή συνήθεια, η οποία σύμφωνα με έρευνες παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο μία σχέση θα είναι ευτυχισμένη ή όχι. Και είμαστε σίγουροι, ότι αυτή τη συνήθεια δεν την έχεις μόνο εσύ αλλά και όλος ο κόσμος.

Η επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων λοιπόν, μπορεί να αποβεί πραγματικά τοξική ακόμα και για ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι πολλές φορές αυτά που θέλεις να πεις, δεν μπορείς να τα μεταφέρεις ακριβώς στο γραπτό λόγο, με αποτέλεσμα να γίνονται τεράστιες παρεξηγήσεις οι οποίες οδηγούν σε καυγάδες, δυστυχώς άνευ λόγου.

Γι αυτό λοιπόν την επόμενη φορά, που θα θέλεις να πεις κάτι όντως σημαντικό, προσπάθησε να συγκρατηθείς, και είτε να τα πεις από πρόσωπο με πρόσωπο, είτε τουλάχιστον τηλεφωνικά.

πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365