Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Δ. Μπίνος: Να προχωρήσει άμεσα το εργο κατασκευής νέου δικτύου ύδρευσης της Αριδαίας

Δελτιο Τύπου

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Οι πολίτες της Αριδαίας βίωσαν σήμερα μια μεγάλη ταλαιπωρία, εξαιτίας της πολύωρης διακοπής υδροδότησης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, αυτή οφειλόταν σε έκτακτη βλάβη στο κεντρικό δίκτυο.



Και κατά τη διάρκεια της δικής μας θητείας, σημειώθηκαν πολλές ανάλογες βλάβες που δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα στην ύδρευση της πόλης, λόγω της παλαιότητας του δικτύου. Γι’ αυτό το λόγο, χωρίς να χάσουμε πολύτιμο χρόνο και με συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση ύψους 2.596.793 ευρώ για την κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης στην πόλη της Αριδαίας. Ένα έργο που θα δώσει λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή οφείλει να ξεφύγει από τους ερασιτεχνισμούς και να προχωρήσει τις διαδικασίες αυτού του σημαντικού έργου, όπως και όλων εκείνων των έργων που είναι εξασφαλισμένα από την προηγούμενη δημοτική περίοδο, τόσο για την πόλη της Αριδαίας όσο και για τα χωριά μας.


5 σχόλια:

  1. Και μην ξεχνάτε και το έργο του βιολογικού, που τους το έδωσε ο Μπινος στο πιάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς.
      Το σκατο παει με χίλια τώρα, μόλυνση δεν υπάρχει, ο βιολογικός δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι, οι δρόμοι έγιναν καλύτεροι απο πρίν

      Διαγραφή
  2. ακομα δεν τελειωσε το αποχετευτικο της θητειας του ξεκινησαν οι βλαβες στους δρομους και εχει το θρασος να μιλαει για νεο εργο?κατσε πρωτα να διορθωθεί οτι δήθεν εφτιαξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επι μπινου δεν αρχισε ουτε ενα νεο εργο
    ολοκληρωθηκε ενα εργο άλλων (αποχετευτικό) το οποίο φυσικά δεν είναι σε λειτουργία
    οποτε 0 στο πηλικο
    καλυτερη η σιωπή από τη συνεχή έκθεση με εξυπνακισμούς κ. πρωην

    απο την αλλη οι τωρινοί μαλλον διανύουν ακόμη μηνα τουμέλιτος σε μια αριδαια που καθημερινά γερνάει και ασχημαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπίνο θεέ ,πάρε την ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365