Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Συμπαγής και τη νέα σεζόν ο Ακρίτας Σωσάνδρας - Ανανέωσαν Δημητριάδης και Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση

Η διοίκηση του Ακρίτα Σωσάνδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Λάζαρο Δημητριάδη και τον επιθετικό Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.



Δημητριάδης

Παπαδόπουλος

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλοι παίχτες και οι δύο.
    Μητσαρα φέτος πρωτος σκορερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σωσάνδρα είναι το χωριό που έχει βγάλει απίστευτους παίκτες με ταλέντο.Αλέξης Δέλλιος(Αρη Θεσσαλονίκης φανταστικός, ,Μπάμπης Δουλγεράκης ΑΡΗΣ Θ.), Μίσκος Δημητρης,Κορέλλας,Καραγιαννιδης Π.Παπανδρέου (Καστοριά) και σίγουρα κι άλλους ξενχάμε...Τώρα είναι έτοιμοι να βγάλουν το επόμενο αστέρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσενα.
    Αλλα δε στο λεμε ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365