Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Σ. Χατζηδημητρίου κατά Χρ. Μπατση: Προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες με μεγάλα λόγια και ανύπαρκτο έργο

Δήλωση

Με ειλικρινή λύπη και απορία διαπιστώνουμε, ότι η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας για τον τρόπο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου εξακολουθεί πεισματικά και αυταρχικά να επιμένει στην δια περιφοράς, εξ αποστάσεως, συνεδρίαση.



Επιμένει δηλαδή στην έλλειψη ουσιαστικού δημοκρατικού, πολιτικού διαλόγου στο κυρίαρχο θεσμικό μας όργανο. Αποτέλεσμα να έχει φιμωθεί το δημοτικό συμβούλιο ως βουλευόμενο σώμα, να μην αναπτύσσεται ζωντανός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και απλά να ψηφίζουμε ναι, όχι, λευκό ή παρών στις φερόμενες ως εισηγήσεις, που πολλές φορές είναι ελλιπείς, αόριστες ή στερούνται επίκλησης νόμων και διατάξεων. Έτσι πλήττει τις αρχές της διαφάνειας και της άμεσης πληροφόρησης των πολιτών, αρνούμενη το αυτονόητο δικαίωμά μας στην ουσιαστική ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων. Δεν μας έχει αποσταλεί ποτέ, μέχρι σήμερα, με την ολοκλήρωση της κάθε δια περιφοράς συνεδρίασης, έγγραφη ενημέρωση, ώστε να γνωρίζουμε τι αποφασίστηκε και με πόσες ψήφους υπέρ ή κατά, ώστε να μην εγείρονται ερωτήματα (όπως για το θέμα της λειτουργίας του πεζόδρομου). 

Φυγομαχεί και κρύβεται πίσω από ανυπόστατες δικαιολογίες.

Προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες με μεγάλα λόγια και ανύπαρκτο έργο. 

Εδώ και μήνες έχει διαλέξει τον επικίνδυνο δρόμο της πόλωσης.

Παραβιάζει την κοινή λογική.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
«Δεν είναι στραβός ο γιαλός κ. Μπάτση, στραβά αρμενίζετε»

Για το συνδυασμό «Ενωμένοι για την Αλμωπία»
Ο επικεφαλής
Σάκης Χατζηδημητρίου

4 σχόλια:

  1. για να κάνεις διάλογο πρέπει να έχεις επιχειρήματα.
    Για να κάνεις έργο πρέπει να έχεις πρόγραμμα σχέδιο και πηγές χρηματοδότησης.Τίποτε απ όλα αυτά δεν υπάρχει.
    Ας μην γελιόμαστε ο Μπατσης εκλέχτηκε γιατί φώναζε δυνατά η μακεδονία ειναι ελληνική.Ήταν η συγκυρία τέτοια.
    Η Αλμωπία αξίζει κάτι καλύτερο. Εδω ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάνε οι ανύπαρκτοι. Τι να μας πεις και εσύ κάτι έπρεπε να μας πεις για να φανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν είναι ανύπαρκτοι οι άνθρωποι της παρούσας διοίκησης.Είναι απόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί ομπατσης να είναι λίγος.ΕΣΥ και ο Μπινος θεωρεις οτι δουλευετε για μας; δε νομιζω.βγαζεται κακια. Και καλά ο Μπινος ΕΣΥ γιατί;σαν πολίτης θαθελα να ξέρω αν συμφωνούν όλοι οιδικοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365