Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Να κληθεί ο αυτόπτης μάρτυρας να δει τους υπόπτους

Ο άνδρας με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση έδωσε κατάθεση στις Αρχές ως ύποπτος

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου της Λίνας Κοεμτζή από τα Γιαννιτσά, της 22χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας, όπου διέμενε, τον Νοέμβριο του 2016.



Ο άνδρας με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση έδωσε κατάθεση στις Αρχές ως ύποπτος.

“Θέλω όλοι οι ύποπτοι που έχουν κληθεί για την υπόθεση να τους δείξουν στον αυτόπτη μάρτυρα για να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο. Θα αναγνωρίσει κάτι το πιστεύω, μου βγαίνει αυτό από μέσα μου, και επιτέλους να βγει η αλήθεια. Είναι μία υπόθεση τεσσάρων χρόνων. Φτάνει πια. Ο αυτόπτης μάρτυρας είναι διατεθειμένος να τον φωνάξουν οποιαδήποτε στιγμή και να βοηθήσει”, είπε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365