Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Αλμωπός Αριδαίας: Εβδομάδα ανακοινώσεων - Τρέχουν οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Aridaia365

Πολύ γεμάτη αναμένεται να είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε για τον Αλμωπό Αριδαίας.


Σήμερα στην μία το μεσημέρι θα συνεδρίαση η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποια θα αποφασίσει για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και θα οδηγήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν τον Αλμωπό στην Β Εθνική.

Ολο το τελευταίο χρονικό διάστημα η διοίκηση του Αλμωπού, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Νασο Μποτσφαρη, τον γενικό αρχηγο Χρήστο Δούμο και τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη, καταστρώνουν τα πλάνα τους για το ρόστερ της νεας σεζόν, έχουν γίνει επαφές με μεταγραφικούς στόχους αλλα και ποδοσφαιριστές από το υπάρχον υλικό οι οποίοι θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Β Εθνική και αναμένονται αυτές τις μέρες ανακοινώσεις μεταγραφών και ανανεώσεων.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα την Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Απο κει και πέρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι βελτιωτικες εργασίες στο γήπεδο της Αριδαίας, αλλά και στα γήπεδα όπως της Σωσάνδρας τα οποια θα χρησιμοποιεί η ομάδα του Αλμωπου για τις προπονήσεις της.

1 σχόλιο:

  1. το μπαλάκι ειναι στο Λαό της Αλμωπίας.Τώρα παίζει μπάλα ο κόσμος.Το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365