Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Δύο ώρες χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές της Αλμωπίας - Οι πολίτες ζουν σε συνθήκες μεσαίωνα

Ο πολίτης της Αλμωπίας ζει σε συνθήκες μεσαίωνα

Συνεχίζονται τα τραγελαφικά γεγονότα με το τραγικό δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στην Αλμωπία.



Δύο ώρες συμπληρώθηκαν από την στιγμή που κόπηκε το ρεύμα και αρκετοί κάτοικοι της Αλμωπίας παραμένουν στο σκοτάδι.

Ο πολίτης της Αλμωπίας ζει σε συνθήκες μεσαίωνα, φοβάται να μην βρέξει και κοπή το ρεύμα, φοβάται να μην βρέξει και γεμίσουν οι άπειρες τρύπες στους δρόμους με νερό, ή ανοίξουν πιο πολύ οι υπάρχουσες. Επίσης πολλοί άνθρωποι έχουν ανάγκη το ρεύμα για να ζήσουν, αλλά δεν φαίνεται να συγκινεί κανέναν ούτε αυτό.

Πρέπει πλέον ο κάθε αρμόδιος να αναλάβει τις ευθύνες του, να πάρει πρωτοβουλίες και να προσφέρει στους κατοίκους αυτής της περιοχής ανθρώπινες συνθήκες που αρμόζουν στο 2020. Η ανάπτυξη έρχεται με πράξεις και όχι με παχιά λόγια. 

Τα χρόνια περνάνε και η Αλμωπία δεν μπορεί να λύση βασικά καθημερινά προβλήματα και οι άρχοντες αυτού του τόπου αναλώνονται σε μικροπολιτικές κόντρες χωρίς καμία ουσία. 

Ας μπούμε επιτέλους στην ουσία.

Τέλος να τονίσουμε πως προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την ΔΕΔΔΗΕ, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

8 σχόλια:

  1. Να μην μιλήσει κανείς.οι βουλευτές που ψηφισατε τι κάνουν;και μη ξεχάσετε όταν έρχονται φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η νεολαία της ΝΔ που έχει όραμα θα μας πει κάτι κύριε Χωλίδη π.χ. ? κανένα ενδιαφερον για την ακριτική ελλάδα....μπούρδες ψιλοκομένες και ολίγη υποκρισία και κανένα ήθος.

      Διαγραφή
  2. αριδαιισταν...τοσα χρονια καμια αλλαγη...με τον πρωτο αερα ή κεραυνο πεφτει ο ηλεκτρισμος...ζουμε σε μεσαιωνα οντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτοι όσοι αδρανούν ακόμα σε αυτή την κατάσταση. Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο Μεσαίωνα τουλάχιστον ήταν προετοιμασμένοι.Ζώα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακόμη δεν έχετε δει τίποτε, έχουμε Μητσοτάκη, μην ξεχνιέστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η επικοινωνία με ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ είναι ένα ακόμα ανέκδοτο.Βρίσκεις όποια εταιρεία ρεύματος στην Αθήνα και δεν βρίσκεις στην Έδεσσα έναν στο τηλέφωνο!
    Η πλάκα πάντως είναι ότι η Αλμωπία ήταν αναλογικά η πρώτη περιοχή στην ελλάδα σε προσφορά ενέργειας προς τη ΔΕΗ για παραγωγή ρεύματος και αυτό ειναι το Ευχαριστώ της εταιρείας.Τα προηγούμενα χρόνια η διοίκηση της ΔΕΗ στην Εδεσσα και στην Περιφέρεια τι έκανε?
    Απ όσο ξέρουν και οι πέτρες στην Έδεσσα μένουν πολλοί υπάλληλοι της έδεσσας με παχυλούς μισθούς και κανένα ουσιαστικό αντικείμενο!
    Διαφωνεί κάποιος έστω και σε ένα απ όσα είπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365