Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ν. Χατζηιωαννίδης: «Η Δημοτική Αρχή μιλάει με το έργο της και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς»

Έργα υποδομής,Έργα που διεκδίκησε και πήρε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου για τον τόπο που ζούμε

Υδατοδεξαμενή στην τ.κ Μανδάλου!!!

-Η Δημοτική Αρχή μιλάει με το έργο της και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.



-Έργα υποδομής,Έργα που διεκδίκησε και πήρε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου για τον τόπο που ζούμε,αγαπάμε και θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι.

-Αφήνουμε στη μιζέρια τους και τη μοναξιά τους όλους όσους αντιλαμβάνονται την τοπική αυτοδιοίκηση ενεργώντας με καταγγελίες και αρνητισμό.
-Υπηρετούμε τον θεσμό με αξιοπρέπεια και αγώνα
-Είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" και άλλα Έργα για να δώσουμε οριστικές λύσεις σε προβλήματα του τόπου.
-Ήδη μεταφέραμε το μεγαλύτερο Έργο  που έχει ενταχθεί ο Δήμος Σκύδρας,Έργο  5.000.000 Ευρώ σχεδον.

Αποχετευτικό δίκτυο Ριζού και Σύνδεση με Βιολογικό,καθώς και Συνδέσεις Πετριάς,Αρσενίου και Μαυροβουνίου με το Βιολογικό Σταθμό Σκύδρας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365