Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ενημέρωση Νίκου Παρούτογλου για την επίσκεψη του στην Τ.Κ. Φούστανης

Δελτίο Τύπου

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι, την προηγούμενη εβδομάδα , ο Πρόεδρος της υπηρεσίας επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Φούστανης, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου.



Σκοπός αυτής της επίσκεψης, ήταν η άμεση επικοινωνία του Προέδρου με τους κατοίκους, ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα ύδρευσης καθώς και η προοπτική τοποθέτησης υδρομετρητών στις παροχές ύδρευσης με στόχο την επίλυση του προβλήματος της λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετοί κάτοικοι του χωριού.  Η τοποθέτηση υδρομετρητών συνδράμει εξαιρετικά στην ορθολογική χρήση του νερού και την εξοικονόμηση του.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε καλό κλίμα αν και κάποιες φορές παρουσιάστηκαν εντάσεις οι οποίες δικαιολογούνται απόλυτα, εφόσον οι κάτοικοι αγανακτισμένοι πια βλέπουν το χωριό τους να μένει στάσιμο με άλυτα προβλήματα, χωρίς την υλοποίηση κάποιου έργου που να βοηθά στην επίλυση τους, εδώ και χρόνια.

Ο Πρόεδρος ακούγοντας με προσοχή τα παράπονα τους και κατανοώντας πλήρως την αγανάκτηση τους, τόνισε την άμεση δρομολόγηση του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευση , την μελέτη του οποίου έχει ήδη αναλάβει μηχανικός με σκοπό την σύνταξη της, ώστε μετέπειτα να υποβληθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης » .Η υλοποίηση του έργου αυτού, θα δώσει και την οριστική λύση στο πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη Τοπική Κοινότητα.

Στο μεσοδιάστημα, λύση θα δοθεί με το έργο που είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος», το οποίο και προσεχώς θα δημοπρατηθεί.  Το έργο αυτό αφορά την κατασκευή ενός δικτύου που θα ενώνει την διαθέσιμη γεώτρηση  με την παλιά δεξαμενή του χωριού, με στόχο την ενίσχυση του νερού στο ήδη υπάρχον δίκτυο.

Επίσης , ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε πως θα υποβληθεί προς το Υπουργείο Εσωτερικών αίτημα επιχορήγησης για την κατασκευή ενός δικτύου, το οποίο θα ενώσει το δίκτυο των πηγών με τον αγωγό της παλιάς δεξαμενής.

Γίνεται κατανοητό ότι, είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες συναντήσεις, οι οποίες μόνο θετικά έχουν να προσφέρουν.  Ανταλλάσσονται απόψεις, προτείνονται  ιδέες για το καλό του τόπου μας από τους κατοίκους της εκάστοτε Τοπική Κοινότητας, κατανοούνται τα παράπονα τους και το πιο σημαντικό είναι ότι, όλα αυτά γίνονται ζωντανά και με αμεσότητα, μέσα από τον προφορικό λόγο και τον διάλογο.

Μέσα από τέτοιες συναντήσεις, ακούμε την φωνή του λαού και με γνώμονα αυτή προγραμματίζουμε και υλοποιούμε.

Σας ευχαριστούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2 σχόλια:

  1. τρόπος χρηματοδότησης κάποιου νέου έργου βρέθηκε? διαχείριση κάνει και ο μήτσος ο υδρονομέας.
    Πηγές χρηματοδότησης να βρείτε σας ψηφίσαμε να βρείτε.Δεν είναι χόμπυ το δημαρχηλίκι.Κάποιοι νομίζουν ότι μπορουν να έχουν την ησυχία τους ενώ έχουν θέσεις εξουσίας στο Δήμο.Τρέξτε μάγκες.ΣΑς παρακολουθείτε κάθε στιγμή η κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο δεν πήγες δίπλα στο χωριό του παππού σου το υποτιμάς , μην ξεχνάς ότι τίς τρεις τελευταίες τετραετίες έβγαλε δημαρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365