Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 23/07 Κριός 

Έχετε ανάγκη να εντυπωσιάσετε, αγαπητοί Κριοί; Στην προσπάθεια να ικανοποιείτε τους άλλους, μπορεί να καταλήξετε ευάλωτοι από τις πολλές απαιτήσεις τους… Κι αυτό αφορά εξίσου την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.
Το χειρότερο είναι ότι με αυτό το σκεπτικό, παραμερίζετε τα δικά σας σημαντικά σχέδια. Δεν τους δίνετε όση προσοχή πρέπει, επειδή εξουθενώνεστε με παράπλευρα θέματα. Είναι καιρός να θέσετε πιο υγιή όρια, να μην ξεπερνάτε αυτά που και οι φίλοι σας θα θεωρούσαν ρεαλιστικά… Αν δεν θέλετε να πείτε κάθετα «όχι», τουλάχιστον βρείτε χρυσές τομές!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ανάψτε τις οργανωτικές σας μηχανές σας, αγαπητοί Ταύροι! Είστε οι ιδανικοί για να ανατρέψετε τις βαλτωμένες συνήθειες της παρέας, που αρκείται στην πίτσα και τα επιτραπέζια.
Βρείτε τις καλύτερες συνταγές για καλοκαιρινά κοκτέιλ και μπάρμπεκιου, που θα απολαύσετε με το ταίρι ή/και τους φίλους σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μια φιλική σύμπραξη της Σελήνης με τον Ερμή σας δίνει εύνοια σε αυτό τον τομέα:
Και μην περιοριστείτε, επειδή το απαιτούν οι υγειονομικοί κανόνες… Συζητήσεις και προσεγγίσεις μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή!

ζώδια σήμερα 23/07 Δίδυμοι

Η κατανόηση είναι το κλειδί για να αποφύγετε τα δράματα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η προσεκτική ακρόαση θα βοηθήσει να μην μετατραπεί σε βουνό κάθε κόκκος άμμου – από την πλευρά σας ή από έναν φίλο που έχει ανάγκη στήριξης. Προσφέρεστε αντανακλαστικά να βοηθήσετε, γιατί έχετε να δώσετε συμβουλές. Αλλά πρώτα πρέπει να μπείτε στη θέση του άλλου, ώστε να μην φτάσετε στο σημείο να επιβάλετε τις απόψεις σας. Με την ανταλλαγή απόψεων, ίσως ανακαλύψετε ότι η τέλεια λύση είναι εκεί και χρειαζόταν μόνο μια κινητήρια ώθηση!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην βιαστείτε να γίνετε αμυντικοί απέναντι σε κοντινούς σας ανθρώπους! Επιλέξτε τη συζήτηση, που θα σας δώσει περαιτέρω στοιχεία για κάθε θέμα. Μια συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας, ευνοεί τις πιο ουσιαστικές προσεγγίσεις. Μπορεί να σας εκπλήξουν όσα θα ακούσετε, γι’ αυτό αδειάστε το μυαλό σας ώστε να μην αναμένετε συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματά σας!

ζώδια σήμερα 23/07 Λέων

Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα για τίποτα, αγαπητοί Λέοντες! Μπορεί οι απόψεις ενός φίλου να σας κάνουν να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας, γιατί εμπιστεύεστε τη γνώμη και την κρίση του. Αλλά αντί να αποθαρρυνθείτε, προτιμήστε να κάνετε μια συζήτηση ώστε να διευκρινίσετε περί τίνος πρόκειται. Ίσως κάτι παρεξηγήσατε στον τρόπο που εκφράστηκε. Αν πραγματικά ήταν σκληρός, ευχαριστήστε για το ενδιαφέρον αλλά ζητήστε πιο ήρεμη προσέγγιση την επόμενη φορά!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μήπως δεν μπορείτε να βάλετε λέξεις στην ένταση των συναισθημάτων σας; Η συνάντηση της Σελήνης με τον ευφράδη Ερμή που σας κυβερνά, θα βοηθήσει να καλύψετε αυτό το χάσμα. Αν δεν εκφράζετε τις απόψεις σας για να μην πληγώσετε τους άλλους, μάλλον πρέπει να διερευνήσετε τα κίνητρά σας… Μήπως φοβάστε ότι θα πάψετε να είστε συμπαθείς; Πάψτε να λογοκρίνετε τον εαυτό σας, έχετε σημαντικά πράγματα να μοιραστείτε. Ακόμα κι αν κάποιοι διαφωνήσουν, θα αποτελέσει έναυσμα για έναν ενδιαφέροντα διάλογο. Όποιος δεν μπορεί να δεχθεί και να χειριστεί αυτό, ίσως δεν πρέπει να είναι στον κύκλο σας!

ζώδια σήμερα 23/07 Ζυγός

Δεν κάνετε τίποτα με ημίμετρα, αγαπητοί Ζυγοί… Ούτε για την εργασία ούτε για τα αισθήματά σας! Κάτι τέτοιο θα έπληττε την ισορροπία που σας χαρακτηρίζει. Τώρα μπορείτε να συντονιστείτε καλύτερα με ένα ιδιαίτερο άτομο, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με τον επικοινωνιακό Ερμή. Και ενώ εσείς είστε έτοιμοι να παίξετε «Αλήθεια ή Τόλμη», η άλλη πλευρά ίσως δεν θέλει να μοιραστεί ακόμη τα πάντα. Είναι στο χέρι σας να προσεγγίσετε με ευγένεια και διπλωματία: Οι ειλικρινείς αποκαλύψεις μπορούν να πάνε τη σχέση σας σε καινούργια επίπεδα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, πάλι γίνεστε εμμονικοί με τις λεπτομέρειες; Όσο κι αν αυτή είναι η δική σας πρακτική, δεν θα βοηθήσει την πορεία των σχέσεών σας! Η σύμπνοια είναι αυτή που χτίζει την αφοσίωση, ειδικά με τους ανθρώπους που θέλετε να υπάρχουν στη ζωή σας μακροπρόθεσμα. Μην διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας, γιατί θα δείξετε ότι εμπιστεύεστε τους άλλους. Μείνετε σε όσα αγαπάτε σε αυτούς, όχι στα όποια ελαττώματά τους. Έτσι θα είστε βέβαιοι ότι θα τους έχετε πάντα στο πλάι σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ανάψτε στο φουλ τις μηχανές σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον αγγελιαφόρο Ερμή, προδιαγράφει μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να δώσετε σχήμα σε ένα εγχείρημά σας ή να αρχίσετε να «διαρρέετε» το επόμενο που επεξεργάζεστε. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από τα ερωτήματα που θα σας τεθούν, γιατί μπορείτε να απαντήσετε άρτια σε όλα. Ούτε ο ανταγωνισμός μπορεί να σας πλήξει, γιατί η αυθεντικότητά σας δεν αντιγράφετε. Τα μόνα που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην αποκαλύψετε πολλά από τα μυστικά σας και να επικυρώνετε κάθε έγγραφο που υπογράφετε!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Η έμπνευση σας επισκέπτεται σαν κεραυνός εν αιθρία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό τη φιλική συνάντηση της Σελήνης με τον ερευνητικό Ερμή. Είναι η στιγμή που πρέπει να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να εκφραστείτε χωρίς να θίξετε κανέναν, καθώς θα ακολουθήσετε τη συνετή οδό προσέγγισης. Θα δείτε να έλκετε κοντά σας περισσότερους απ’ όσους θα περιμένατε… Και κάποιοι από αυτούς θα σας ανοίξουν πόρτες για την επιτυχία!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Είχατε πρόθεση να κρατήσετε κάποιες επαφές χαλαρές και ανέμελες, αγαπητοί Υδροχόοι; Μια συνάντηση της Σελήνης με τον επικοινωνιακό Ερμή, θα σας σπρώξει σε πιο βαθιά νερά! Και ίσως να είστε εσείς που θα ανοίξετε την σοβαρή συζήτηση, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να περάσετε ένα σημαντικό μήνυμα. Αν δείτε να φέρνετε σε άβολη θέση το άτομο απέναντί σας, μαλακώστε την προσέγγισή σας. Δεν είναι απαραίτητες οι ανατριχιαστικές περιγραφές και οι λεπτομέρειες… Αν μια πληγή δεν έχει επουλωθεί ακόμη, καλύτερα να αποφύγετε να την σκαλίσετε!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Πάντα θέλετε να ξέρετε ακριβώς πού πατάτε, αγαπητοί Ιχθύες! Γι’ αυτό αφήστε τώρα τη διαίσθησή σας να πάρει τα ηνία. Αν μια σχέση σας προβληματίζει, σπάστε τη σιωπή και την ονειροπόληση. Κλείστε μια συνάντηση για να συζητήσετε διεξοδικά όσα σας ενοχλούν. Έτσι θα εντοπίσετε όσα σας κρατούν πίσω ή δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά σας. Δώστε στους άλλους το περιθώριο να δείξουν το πραγματικό σας πρόσωπο, επιλέγοντας να απομακρυνθείτε για λίγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365