Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Αριδαία: Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ξανά έκλεισαν τον πεζόδρομο, τον οποίο είχαν ανοίξει πολίτες (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις μεσημεριανές και τις πρωινές εικόνες

Δεν έχουν τελειωμό τα ευτράπελα με τις πεζοδρομήσεις την Αριδαίας.

Σήμερα Πέμπτη η οδός Κύπρου είχε την τιμητική της. 


Σας είχαμε ενημερώσει το πρωί πως κάποιος οδηγός οχήματος μετακίνησε τις απαγορευτικές πινακίδες, με αποτέλεσμα ανάμεσα από τις ζαρντινιέρες να μπορεί να υπάρχει ροή οχημάτων.

Το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αλμωπίας παρουσία συνεργατών του διέσχισαν πεζοί την οδό Κύπρου επανατοποθετώντας τα απαγορευτικά στην θέση τους, κλείνοντας έτσι τον πεζόδρομο για τα οχήματα.

Εδώ και δύο μήνες με ευθύνη του Δήμου, αλλά και κάποιων πολιτών που δεν σέβονται τις αποφάσεις, ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Ο Δήμος οφείλει να βρει λύση σε παρόμοια με το σημερινό περιστατικά και οι πολίτες οφείλουν, τους αρέσει δεν τους αρέσει, να σεβαστούν την απόφαση. Καταντά αστείο πολίτες να ανοίγουν τον πεζόδρομο και αρμόδιοι να το κλείνουν.

Σίγουρα η πόλη δεν είναι το τσιφλίκι κανενός, είτε πολιτικός είναι αυτός, είτε πολίτης, είτε καταστηματάρχης.

Πρέπει επιτέλους να βρεθεί μία λύση, μακριά από εγωισμούς και μικροπολιτικές.

Σαν Aridaia365 θυμίζουμε ξανά την πρόταση που κάναμε πριν λίγες μέρες για την οδό Κύπρου.

Σίγουρα όμως κατά την άποψη μας, όπως έχουμε δει και σε παρόμοιες περιπτώσεις σε άλλα μέρη της χώρας, θα μπορούσε τουλάχιστον ο οδός Κύπρου συγκεκριμένες πρωινές ώρες να είναι ανοιχτή, για να μπορεί να γίνεται η τροφοδότηση των πολλών καταστημάτων που βρίσκονται επί της συγκεκριμένης οδού, χωρίς φυσικά να επιτρέπεται το παρκάρισμα για τις ώρες που θα είναι ανοιχτή σε κανένα όχημα, πλην των οχημάτων τροφοδοσίας.

Δείτε τις μεσημεριανές εικόνες:




Δείτε τις πρωινές εικόνες:



10 σχόλια:

  1. Να βάλετε επιστάτη στις ταμπέλες μην σας τις κλέψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να γράφεται εδώ και κεί, θετικά και αρνητικά σχόλια, η εικόνα που αφήνει για τον κ. ΔΉΜΑΡΧΟ Ο 1ος χρόνος θητείας του είναι θλιβερή. Για τον ίδιο και για τους συνεργάτες του. Κατώτεροι των περιστάσεων όλοι. Ο δήμαρχος άφαντος γιατί βολεύεται με τον κορονοϊό και κρύβει την ανεπάρκεια του πίσω από δήθεν μέτρα ασφάλειας και οι συνεργάτες του άβουλα όντα, κρατικοδίαιτοι και βολεψάκηδες. Έμμισθοι και εθελοντές. Δημοτικοί σύμβουλοι που συνήθισαν τόσα χρόνια να κραυγάζουν για διαφάνεια όπως ο πολλά βαρύς Παράσχος είναι εξαφανισμένοι και δείχνουν ευνουχισμένοι. Ειδικοί συνεργάτες, νέοι πολλά υποσχόμενοι κατάντησαν άφωνα ανθρωπάκια που στο βωμό ενός λεπτού δημοσιότητας θυσιάζουν την αξιοπρέπεια τους. Οι εκλεγμένοι που άλλαξαν στρατόπεδο ξεχωρίζουν με την ανυπαρξία τους και με όλα αυτά που συμβαίνουν επιβεβαιώνεται ότι η Αλμωπία καταντάει πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά σε πτώμα πάνω στο οποίο ασελγούν οι απανταχού θρασείς απατεωνίσκοι. Κρίμα Γιάντση, κρίμα Μελίτα, κρίμα Παράσχο. Για τους υπόλοιπους δεν λέω κρίμα γιατί αυτοί είναι. Τους ξέραμε αλλά πιστέψαμε ότι άλλαξαν και τους ψηφίσαμε. Μια τετραετία χαμένη μέσα σε πανηγυρισμούς για τα μεγάλα έργα που ζήσαμε, όνειρα θερινής νυκτός. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η αστυνομία έκοβε μισή κλήση κάθε μέρα για παρανομιες στον πεζόδρομο ,δεν θα τα ειχαμε αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είπαμε,το χωνέψαμε, το καταλάβαμε: δήμαρχος βγήκε ένα μέτριο παληκάρι που φώναζε δυνατά στα συλλαλητήρια.Μιλάμε για φωνή καμπάνα.Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.
    Εδω ο τόπος θέλει πρωτοβουλίες ανάπτυξης κι αυτοί φωνάζουν η μακεδονία είναι ελληνική και πάει λέγοντας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είσαι ρε Μπινοοοοοοο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μελίτα κάνε κάτι, μόνο εσύ μπορείς να σώσεις την παρτίδα. Αλλιώς καηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρε δυμηνα στα λουτρά, μόνο αυτό σε νοιάζει Μπάτση. Αλλά τέτοιος λαός τέτοια θέλει. Ξύπνα ρε η εξουσία μεθάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πεζόδρομος αποτελεί απαίτηση των δημοτών και κατοίκων της Αριδαίας. Αφορά την Κεντρική Πλατεία και τους παρακείμενους δρόμους, έτσι ώστε ο θόρυβος ων οχημάτων, και τα καυσαέρια, να μειωθούν, οι παράνομες ενοχλητικές σταθμεύσεις να εκλείψουν, η κεντρική πλατεία με τους δρόμους να αποτελούν σημεία ασφαλούς περιπάτου για παιδιά και γονείς. Κάθε ευρωπαϊκή πόλη έχει πεζόδρομο. Η Καθαρότητα αυτών των σημείων επιβεβλημένη και διαρκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365