Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Στην Αναγέννηση Γιαννιτσών Πολυχρονόπουλος και Κατηριάδης

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:


Στην Αναγέννηση ο Πολυχρονόπουλος

Με ακόμη ένα ταλέντο της περιοχής ενισχύεται, ενόψει της νέας σεζόν, η Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο λόγος για τον μόλις 17 ετών μέσο, Γιάννη Πολυχρονόπουλο, ο οποίος κατάγεται από την Πέλλα.

Ο Πολυχρονόπουλος ξεκίνησε να αγωνίζεται με την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στα 8 του χρόνια και έμεινε εκεί μέχρι τα 16 του όταν και πήγε στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας κατακτώντας την 2η θέση. Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε μέλος και των ομάδων Μικτών Πέλλας, όντας συμπαίκτης του χθεσινού μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας Γιώργου Κατηριάδη.

Όσοι γνωρίζουν τον Πολυχρονόπουλο μιλούν για ένα γνήσιο ταλέντο της περιοχής, το οποίο ξεχωρίζει εντός του αγωνιστικού χώρου.

Επιστρέφει ο Κατηριάδης στην Αναγέννηση

Η Διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, πιστή στις εξαγγελίες της όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας με ταλέντα της ευρύτερης περιοχής, ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Κατηριάδη, ο οποίος είναι και η πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή για τη νέα σεζόν.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του μέσου, είναι βγαλμένος από τα σπλάχνα της Αναγέννησης, καθώς συμμετείχε με την φανέλα της ομάδας από την ηλικία των 6 ετών μέχρι τα 16 του. Τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε στην ομάδα της Νίκης Καλής όπου αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο, με την οποία την σεζόν που μας πέρασε βγήκε πρώτος σκόρερ της έχοντας 10 τέρματα. Παράλληλα έχει αγωνιστεί και στις ομάδες των Μικτών Πέλλας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρούμενος που γυρίζει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και θα φορέσει ξανά την τιμημένη της φανέλα, της οποίας το βάρος γνωρίζει πως είναι πολύ μεγάλο, καθώς την φορούσε επί μια δεκαετία, ενώ παράλληλα ευελπιστεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει με σταθερά βήματα, καθώς ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης και η Διοίκηση της ομάδας, ήδη έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες και με άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να είναι ολοκληρωμένο το ρόστερ μέχρι την επίσημη «πρώτη» στις 10 Αυγούστου.

Πολυχρονόπουλο

Κατηριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365