Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Αποχωρούν από τον Α.Σ. Πρόμαχοι Μονογενίδης και Μίτσκας(Λούπου) - Κοντά στην απόκτηση έμπειρου ποδοσφαιριστή ο σύλλογος

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε τις ανακοινώσεις, αλλά και το ρεπορτάζ του Aridaia365:


ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ευχαριστεί τον Άκη Μονογενίδη

Το ΔΣ του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άκη Μονογενίδη και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ευχαριστεί τον Χρήστο Μίτσκα (ΛΟΥΠΟΥ)

Το ΔΣ του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μίτσκα (ΛΟΥΠΟΥ)

Ότι Ευχαριστώ και να πούμε είναι λίγο.. Ήταν 27 Ιουλίου του 2016 όταν για πρώτη φορά έκλεισε συμφωνία με την ομάδα του χωριού μας.. Ήρθε σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας και μετά από τέσσερα χρόνια φεύγει κάτι παραπάνω από ένας φίλος για όλους μας για την διοίκηση, για τους συμπαίκτες που αγωνίστηκε, για το χωριό, για όλα ... μεγάλη η προσφορά του.

Θέλουμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στην ζωή του και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα

Με τιμή το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 ο Χρήστος Μίτσκας βρίσκεται μια ανάσα από την μετακίνηση του στο χωριό του την Όρμα, στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο Βασίλης Κυριακίδης και ο Ματθαίος Μάρκου. Ο Άκης Μονογενίδης δεν αποκλείεται να καταλήξει στον ΠΑΣ Ξιφιανή. 

Τέλος ο Α.Σ. Πρόμαχοι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση έμπειρου αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περσινή σεζόν πρωταγωνίστησε σε ομάδα Α Κατηγορίας και παλαιότερα αγωνίστηκε σε ομάδες Γ Εθνικής.

Μονογενίδης

Μίτσκας

2 σχόλια:

  1. γεια σου ρε παικτουρα σου ευχομαστε οτι καλυτερο για την συνεχεια στη ζωη σου!!

    ειναι μεγαλη τιμη που φορεσες την φανελα του χωριου μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μεγάλη μου τιμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα ευχαριστώ πολύ για όλα πρωμαχαρα είναι τιμή που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365