Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

Ευχαριστήριο Α.Σ. Ακρίτα Σωσάνδρας

Ευχαριστήριο

Ο Α.Σ. Ακρίτας Σωσάνδρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στην χθεσινή μας εκδήλωση και μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το Παραδοσιακό Γλέντι, καθώς και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Σωσάνδρας και Χρύσας-Τσάκων -Ροδωνιάς για τα τραπεζοκαθίσματα που μας παρείχαν.

Τέλος ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σωσάνδρας Δημήτρη Καραμήτσο, για την αμέριστη βοήθεια του σε όλους τομείς της εκδήλωσης.


Με τιμή 
Δ.Σ. Ακρίτα Σωσάνδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365