Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Επανέρχεται η ενημέρωση των έξι μια φορά την εβδομάδα μόνο με Χαρδαλιά

Την επαναφορά της ενημέρωσης των έξι, μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, για τον κορονοϊό, μόνο από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας

Το άνοιγμα των πτήσεων από την Σουηδία από τις 20 Ιουλίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

 
Την επαναφορά της ενημέρωσης των έξι, μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, για τον κορονοϊό, μόνο από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Είπε ακόμα ότι από τις 20 Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις από την Σουηδία. 

Στο ερώτημα του newsit.gr αν θα είναι και ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση των έξι είπε ότι σε αυτή την φάση κρίνεται αναγκαίο η ενημέρωση να γίνεται για επιχειρησιακά θέματα μόνο από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Είπε χαρακτηριστικά: «Επανέρχεται η ενημέρωση σε εβδομαδιαία βάση και αποκλειστικά για επιχειρησιακά θέματα που αφορούν στα ζητήματα διαχείρισης του Covid 19. Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 18:00, στο νέο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Κτήριο Φάρος, στην Κηφισίας 37-39, στο Μαρούσι από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά. Επιπλέον, σας ενημερώνω ότι καθώς οι επιδημιολογικοί δείκτες στη Σουηδία βελτιώνονται, οι πτήσεις θα επιτραπούν από τις 20 Ιουλίου αντί για 22 Ιουλίου, που είχε αρχικά ανακοινωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365