Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση εργαζομένων Κέντρου Υγείας Αριδαίας

Ανακοίνωση

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ Κ.Υ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ.

Σε συνέχεια του προηγούμενου δελτίο τύπου περί αποδεκατισμού ιατρικού προσωπικού του Κ.Υ. Αριδαίας, θα θέλαμε να επανέλθουμε ζητώντας συγνώμη από τους συναδέλφους όπου αναφέρθηκαν τα ονόματά τους, ως απόδειξη και ενίσχυση της αλήθειας, για τα προβλήματα που τους δημιούργησαν κάποιοι ασθενείς τους.



Αρκετοί εκ των συμπολιτών μας από το δελτίο τύπου της 26/6/20  αντί να δουν την ουσία και να ασχοληθούν με το πρόβλημα της υποστελέχωσης , επιτέθηκαν λεκτικά στους μετακινημένους συναδέλφους . Οι συμπολίτες μας αυτοί αντί να δουν το δάσος είδαν μόνο το δέντρο και μετέφεραν τις ευθύνες της μετακίνησης στα πιόνια της σκακιέρας και όχι στον σκακιστή που τα μετακινεί κάνοντας το παιχνίδι του.

Ο ρόλος του σωματείου μας είναι να ενώνει και να μάχεται για το καλό των μελών του και των υπηρεσιών που προσφέρουν. Μη βάλετε εναντίον των συναδέλφων, χρησιμοποιήστε την δύναμή σας και τα μέσα που διαθέτετε κατά αυτών που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση και ευθύνονται πλήρως για την μετακίνηση των ιατρών και τα άδεια  ιατρεία.

Συγνώμη ακόμα μια φορά από τους συναδέλφους μας που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα.
                                                                            
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜ.ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Κ.Υ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365