Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Τ.Ε. Πέλλας Καταγγελία για απαράδεκτη επίθεση από μπράβους

Δελτίο Τύπου

Η Τ.Ε. Πέλλας του ΚΚΕ καταγγέλει την απαράδεκτη επίθεση από μπράβους της εργοδοσίας σε μέλη του Κόμματος, που διακινούσαν ανακοινώσεις έξω από το εργοστάσιο “Κρόνος” στη Σκύδρα.



Η ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή για τον περιορισμό των διαδηλώσεων  φαίνεται πως  έχει δώσει αέρα στα πανιά των βιομηχάνων και αυτό επιβεβαιώθηκε και με αυτή την επίθεση.

Οι αντιδράσεις τους εκφράζουν για άλλη μια φορά τον πραγματικό φόβο τους: την οργάνωση των εργατών και την αντεπίθεση απέναντι στα βάρβαρα μέτρα κυβέρνησης και εργοδοσίας.

Όσους νόμους κι αν ψηφίσουν, όσους τραμπούκους και αν βάλουν απέναντι στην οργάνωση της πάλης, μας κάνουν πιο δυνατούς. 

Τέτοιες ενέργειες δεν μας τρομάζουν. Οι καθημερινές εξελίξεις σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο απαιτούν την ενημέρωση των εργαζομένων. Το ΚΚΕ θα είναι πάντα στο πλευρό της εργατικής τάξης και του λαού, μπροστάρης στην οργάνωση των αγώνων.

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Κρόνου να βγάλουν και μετά από αυτή την επίθεση, τα συμπεράσματα τους.

Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω!

Τ.Ε. Πέλλας του ΚΚΕ
15 Ιουλίου 2020

2 σχόλια:

  1. Κάτω ο φασισμός των Σταλινικών και των επαγγελματιών ταραξιών που ρήμαξαν την παραγωγή της Ελλάδος.
    να κηρυχθεί παράνομο το ΚΚΕ και να αφήσουν την παραγωγή και την κοινωνία να δουλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα δεν προλαβαινουν να το βγαλουν παράνομο, κοιταζουν πως θα παρουν οι τραπεζιτες νομιμα το σπιτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365