Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020

Αριδαία: Χωρίς ρεύμα η Ανατολική πλευρά της πόλης

Άλλη μια φορά που η κακοκαιρία προκαλεί προβλήματα στο πολύ κακό δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στην Αλμωπία

Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και λίγη ώρα περιοχές της Αριδαίας.Σας ενημερώσαμε πριν λίγο για το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε την Αλμωπία, το οποίο συνοδεύονταν από κεραυνούς, ένας από τους οποίους σύμφωνα με μαρτυρίες έπεσε κοντά στους κόμβους, στην Ανατολική πλευρά της Αριδαίας, προκαλώντας μάλιστα διακοπή της ηλεκτροδότησης στις γύρο περιοχές.

Άλλη μια φορά που η κακοκαιρία προκαλεί προβλήματα στο πολύ κακό δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στην Αλμωπία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365