Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Θετική στον Codiv-19 ηλικιωμένη από την Αλμωπία η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας

Σήμερα νοσηλεύεται στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαϊδας 

«Θρίλερ» με ηλικιωμένη από χωριό της Αλμωπίας που νοσηλεύεται στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαϊδας και διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με το Karatzova.com η ηλικιωμένη γυναίκα είχε νοσηλευθεί το προηγούμενο διάστημα στο Νοσοκομείο Έδεσσας και στη συνέχεια, με απόφαση των οικείων της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας για να χειρουργηθεί.


Το αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο Έδεσσας -και μάλιστα σε προεγχειρητική κατάσταση- για μια εβδομάδα περίπου, δεν υποβλήθηκε σε κανένα τεστ για covid 19, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ. Το τεστ όμως έγινε αμέσως με την εισαγωγή της στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο, το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον Κορωνοϊό και επιβάλλεται ο έλεγχος για covid19 στους ασθενείς που πρόκειται να χειρουργηθούν. Σημειώνεται ότι η ηλικιωμένη ήταν ασυμπτωματική και έχει υποβληθεί σε δεύτερο τεστ από το οποίο αναμένονται τα αποτελέσματα.

Η παραπάνω εξέλιξη έχει «θορυβήσει» την διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Έδεσσας λόγω του γεγονότος ότι με την ηλικιωμένη, κατά την διάρκεια της νοσηλείας της, ήρθε σε επαφή ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Και το ερώτημα που προκύπτει: Δεν πρέπει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Έδεσσας να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ; Υπενθυμίζουμε ότι μεγάλο μέρος των εργαζομένων είχε υποβληθεί  μαζικά σε τεστ πριν από κάποιες ημέρες μετά από την διάγνωση σε εργαζόμενους του νοσοκομείου ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.


Πηγή: Karatzova.com

3 σχόλια:

  1. Το γεγονός ότι σε ολόκληρο τον νομό εντοπίστηκαν κρούσματα μόνο στην Αλμωπία την μικρότερη σε πληθυσμό περιοχή πρέπει να μας προβληματίσει όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ηθελα να ρωτησω κατι.εγω προσωπικα ακομα δεν ειμαι κ 100%σιγουρι πως υπαρχει ιος θανατιφορος.το βλεπω σαν καποιον ιο οπως πχ γαστρεντεριτιδα κτλ..αν καποιος καποια υπαρχειας πει για δικο της ατομο αν περασε τον ιο αυτο..κ αν ναι οχι για καποιο συμφερων πχ χαρτακι κ 24 εξοδο χωρις προστιματα κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα Γιαννιτσά με τα πιο μεγάλα λαμόγια και δεν κόλλησε κανείς? είναι δυνατόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365