Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Αλμωπία: Νίκησε τον Covid-19 η νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Έδεσσας - Αρνητικά όλα τα τεστ από τις τελευταίες ιχνηλατήσεις

Αυτές τις μέρες θα γίνουν και τα επαναληπτικά τεστ στους τελευταίους νοσουντες

Οι θετικές εξελίξεις στο μέτωπο του Covid-19 στην Αλμωπία συνεχίζονται.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τις προηγούμενες μέρες έγινε το επαναληπτικό τεστ στην νοσηλεύτρια του Γ.Ν Έδεσσας, η οποία είχε διαγνωστεί θετική στον Covid-19. Το επαναληπτικό τεστ που έγινε 7 μέρες από την ημέρα που διαγνώστηκε θετική, βγήκε αρνητικό, κάτι που σημαίνει πως ξεπέρασε την περιπέτεια της. Αρνητικές επίσης στο επαναληπτικό τεστ βγήκαν και οι άμεσες επαφές της που παρέμειναν σε καραντίνα 7 ημερών, με αποτέλεσμα να μην συντρέχει λόγος περαιτέρω καταντινας.

Επίσης αρνητικά βγήκαν όλα τα δείγματα που πάρθηκαν από τον ΕΟΔΥ και αφορούσαν τις ιχνηλατήσεις των τελευταίων κρούσματων COVID-19 στην Αλμωπία.

Τα δείγματα πάρθηκαν από ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ στα τέλη της προηγούμενης βδομάδας, βγήκαν πριν δύο μέρες και ηταν όλα αρνητικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ελέγχθηκαν πάνω από 30 άτομα.

Αυτές τις μέρες θα γίνουν και τα επαναληπτικά τεστ στους τελευταίους νοσουντες και αν βγουν και αυτά αρνητικά θα σημαίνει πως θα έχουν ξεπεράσει την περιπέτεια τους.

Χρειάζεται προσοχή και τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

1 σχόλιο:

  1. στο εξωτερικό λένε οι ειδικοί ότι όσοι κόλλησαν θα είναι υπό επιτήρηση γι μήνες για να βλέπουν μήπως έχουν μεταβολές οι δείκτες υγείας τους.Κοινώς : αν κολλήσεις δεν πεθαίνεις αλλά μπλέκεις άσχημα με νοσοκομεία και φάρμακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365