Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Ενημέρωση Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας στα πλαίσια πρόληψης και αντιμετώπισης του COVID-19

Δελτίο Τύπου

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας ότι, τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε σε προμήθεια ηλεκτρονικού θερμομέτρου υπερύθρων και τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.Συγκεκριμένα, το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας προέβη σε θερμομέτρηση του ιδίου αρχικά, με σκοπό την εξέταση του και την διαπίστωση συμπτωμάτων.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχει προμηθευτεί τεστ ανίχνευσης κορωνοϊου με κύριο  σκοπό την άμεση αντιμετώπιση του, σε περίπτωση που παρουσιαστούν συμπτώματα στο προσωπικό.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τεστ ανίχνευσης κορωνοϊου γίνεται σε εκείνους  που πληρούν τα  κριτήρια του Οργανισμού όπως και αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα.

Έτσι, σε περίπτωση που εργαζόμενος της υπηρεσίας πληροί κάποια από τα κριτήρια, είναι απαιτητό να πραγματοποιήσει το τεστ ανίχνευσης του ιού. Σαφώς η δειγματοληψία θα γίνει όπως αρμόζει βάσει ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ.

Ακολούθως, πέρα από την θερμομέτρηση του προσωπικού, να σας ενημερώσουμε ότι, η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας από τις 06.07.2020 πραγματοποιεί θερμομέτρηση και στους καταναλωτές που προσέρχονται σε αυτή.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί πυρετός σε κάποιον καταναλωτή κατά την διάρκεια της θερμομέτρησης τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ σε αυτή την περίπτωση  και τον προτρέπουμε να συμβουλευτεί τον γιατρό του.

Η υπηρεσία προχώρησε στην ενέργεια αυτής της προμήθειας, γιατί το παν είναι η πρόληψη για όλους μας αλλά  και η τήρηση των απαραίτητων μέτρων καθώς και η έγκαιρη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων αν και εφόσον παρουσιαστούν.
Σας ευχαριστούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365