Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Joga Bonito - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής ΕΣΠΑ 2020-2021» ξεκινούν από σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου‼️

👉Σας περιμένουμε στο τεχνικό γραφείου του Παλίκογλου Κώστα, στην Αθανασίου Διάκου 21,Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 17:00-21:00 για την συμπλήρωση της αίτησης και την εγγραφή σας,στο ΚΔΑΠ joga bonito. 


ℹ Για τυχόν πληροφορίες,επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο:
6977862045 ,κυρία Στέλλα Αβράμη, υπεύθυνη εγγραφών.

Υπενθυμίζουμε στους γονείς ότι χωρίς την υποβολή της αίτησης στο χρονικό διάστημα έως 5 Αυγούστου δεν υπάρχει δυνατότητα απόκτησης voucher.

To ΚΔΑΠ θα φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Η φοίτηση ειναι δωρεάν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ

Η ωφελούμενη μητέρα πρέπει να γνωρίζει του κωδικούς TAXIS NET, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ της καθώς και το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ του συζύγου και το ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα κάνει εγγραφή

Όταν η ωφελούμενη είναι έγγαμη ή έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης απαιτούνται και οι κωδικοί TAXIS NET του συζύγου.


Για οποιαδήποτε πληροφορία στη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365