Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Γιώργος Καραγιαννίδης και Ανατολή Π. απόψε στον αέρα του Life 106,3

Μην τους χάσετε

Στον αέρα του καλύτερου ραδιοφώνου του Ν. Πέλλας, του Life 106,3 θα βρεθεί και απόψε στις 10 το βράδυ ο Γιώργος Καραγιαννίδης, με καλεσμένη του την Ανατολή Π.


Κατά την διάρκεια της εκπομπή "Η ώρα του τρελού", θα γίνει η κλήρωση του δώρου προσφοράς των σελίδων στο Facebook, Aridaia365 και Oriflame BY Anatoli, οι οποίες σας προσφέρουν ένα γυναικείο σετ αξίας 75 ευρώ, το οποίο περιέχει, ένα άρωμα 50ml, βερνίκι νυχιών, μάσκαρα, κραγιόν.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 10 το βράδυ και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο τέλος της εκπομπής.

Ακούστε Live το πρόγραμμα του Life 106,3 ΕΔΩ

Μην τους χάσετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365