Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - Μακεδονικός 1 - 0 / Παίρνει Μπαξεβάνο

Δείτε τo πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365

Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας έδωσε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Σωσάνδρας ο Αλμωπός Αριδαίας, με αντίπαλο τον Μακεδονικό.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη κατα διαστήματα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και ικανοποίησε με την απόδοση της.

Το γκολ για τον ομάδα του Αλμωπού το πέτυχε ο Γιάνης Γκέσιος, με ωραία ενέργεια και σουτ στο 43ο λεπτό.

Ο Αλμωπός είχε και άλλες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά ο Μάνιος και ο Αμαραντίδης δεν βρήκαν στόχο. Ο Μακεδονικός είχε και αυτός τις στιγμές του, με τον Τσουκάνη να μην μπορεί να σκοράρει.

Για τον Αλμωπό αγωνίστηκαν οι υπο δοκιμήν Βενέτης και Παπαγεωργίου, με τον πρώτο να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Επίσης αγωνίστηκαν και τρεις παίκτες από την ακαδημία του Αλμωπού, οι Αταλασίδης, Αλούπης και Καρυπίδης. 

Τέλος μία πολύ σημαντική μεταγραφή έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 ο Αλμωπός Αριδαίας, αφού συμφώνησε με τον Γιαννιτσιώτη μέσο Βασίλη Μπαξεβάνο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ασπρόπυργο και έχει φορέσει την φανέλα των Αιγάλεω Διαγόρα Ρόδου, Παναρκαδικό, ΑΠΕ Λαγκαδά, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Τύρναβο, Πιερικό, Πανηλειακό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Παναχαϊκή και ΠΑΟΚ U20.
Μάλιστα όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτό, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο γήπεδο της Σωσάνδρας και παρακολούθησε το φιλικό του Αλμωπού.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Βενέτης (υπό δοκιμήν), Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, Παπαγεωργίου (υπό δοκιμήν), Μάνιος, Γκέσιος, Έππας, Αμαραντίδης.
Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι Καραγιαννίδης, Μεντής, Σαϊνατούδης, Μουτζούρης, Πέττας, Καρυπίδης, Αταλασίδης, Αλούπης.

Μακεδονικός (Ανδρέας Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Καραμπάς, Τζελίδης, Καστριτσέας, Πολυζωίδης, Ανδρεάδης, Γουνόπουλος, Δοϊρανλής, Γουνόπουλος, Καράμπελας, Τσουκάνης, Ζανάκης, Γουνόπουλος, Νικολαίδης, Μαυρομάτης, Σιαγλής, Γάκης, Αμοιρίδης, Βεζυρίδης, Τούλας, Τσιάκαλος, Παπαδόπουλος.
Δείτε τo πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365:



































































Ο τεχνικός διευθυντής του Αλμωπού Νάσος Μποτσφάρης με τον Βασίλη Μπαξεβάνο







































3 σχόλια:

  1. Μάνιο Πέτα παικτουρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μελαχρινό το μουσάτο ελαφρος το αστέρι στα πλέγματα ποιος είναι ρε παιδιά
    Είναι θεούλης τέλος.... Γιάννης τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι θα οργώσει ο Άλεξ απ τα πλάγια!!!! Παικταράς ο Άλεξ Μεντίνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365