Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Έφοδος της αστυνομίας σε γλέντι γάμου και πρόστιμο-μαμούθ 15.000 ευρώ για υπεράριθμους καλεσμένους

Θα μείνει αξέχαστος, σίγουρα, ο γάμος στο ζευγάρι

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε γλέντι γάμου στον Εχίνο της ορεινής Ξάνθης μετά από καταγγελίες και βεβαίωσε πρόστιμο-μαμούθ 15.000 ευρώ, επειδή οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 100.



Άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες καμπάνες για γάμους με υπεράριθμους καλεσμένους... Και τι καμπάνες!

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, η αστυνομία έκανε έφοδο σε γλέντι γάμου στον Εχίνο της ορεινής Ξάνθης (όπου μέχρι πρόσφατα υπήρχε έξαρση του κορονοϊού) μετά από καταγγελίες και βεβαίωσε πρόστιμο-μαμούθ 15.000 ευρώ, επειδή οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 100!

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, τονίζεται στο ρεπορτάζ, επενέβη στο γλέντι και κατά την καταμέτρηση των προσκεκλημένων βρέθηκαν αυτοί να είναι περισσότεροι από 100. Έτσι βεβαιώθηκε πρόστιμο στον διοργανωτή, ο οποίος, μάλιστα, είναι ένας εκ των γονιών του ζευγαριού.

Σημειώνεται, επίσης, πως τα υπόλοιπα μέτρα τηρούνταν (αποστάσεις, μάσκες κλπ.), πλην, όμως, στο σημείο υπήρχε πολύς περισσότερος κόσμος από όσο επιτρέπουν οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και έτσι η αστυνομία επέβαλε να τα νόμιμα.

Θα μείνει αξέχαστος, σίγουρα, ο γάμος στο ζευγάρι...

5 σχόλια:

  1. Μπράβο.Συγχαρητήρια στις αρχές που κατέστρεψαν το γάμο των ανθρώπων.Εξιχνιάστηκε ακόμα ενα εγκλημα κατά της ανθρωπότητας.Ευγε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός η κακος υπάρχουν κανόνες γι αυτόν τον καλό ιό. Πρέπει να τους τηρούμε και να δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό. Ειδικά στον Εχίνο είχε δεκάδες κρούσματα. Αυτοί έπρεπε να προσέχουν 3 φορές.

      Διαγραφή
    2. Οσο υπάρχουν ατομα σαν και εσενα με αυτες τις αποψεις ετσι θα μας πηγαινουν.Μια ζωή.Οταν θα έρθει η πείνα στο σπιτικό σου να λες και τότε :Υπαρχουν κανόνες.

      Διαγραφή
  2. Όταν χάσεις κάποιον δικό σου τότε θα αλλάξεις άποψη αλλά θα είναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη. Οι ψεκασμενοι είναι και ξεροκεφαλοι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365