Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Εξιτήριο πήρε το βρέφος που εισήχθη με κοροναϊό στο «Ιπποκράτειο» - Δίνει μάχη η 17χρονη

Το βρέφος, κατά την ίδια πηγή, είναι καλά στην υγεία του

Το πολυπόθητο εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το 29 ημερών βρέφος που διαγνώστηκε θετικό στον κοροναϊό.



Το βρέφος εισήχθη προ τριημέρου -27 ημερών τότε- στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς διαγνώστηκε θετικό στον κοροναϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο πυρετός που είχε εκδηλώσει το βρέφος έπεσε και οι γιατροί έδωσαν το «ΟΚ» για να επιστρέψει στο σπίτι του με την οικογένειά του.

Το βρέφος, κατά την ίδια πηγή, είναι καλά στην υγεία του. Υπενθυμίζεται ότι ήταν η δεύτερη περίπτωση βρέφους που νοσηλεύεται με κορωνοϊό, με την πρώτη να εντοπίζεται στην Εδεσσα.

Κοροναϊός: Δίνει ακόμα μάχη η 17χρονη στο ΑΧΕΠΑ

Την ίδια στιγμή, η 17χρονη που βρίσκεται στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ -ο νεαρότερος πολίτης που διασωληνώνεται με κορωνοϊό στην Ελλάδα μέχρι σήμερα- εξακολουθεί να δίνει τη δική της μάχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι γιατροί διαπίστωσαν σημάδια μερικής βελτίωσης το βράδυ της Δευτέρας, τα οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετά ώστε να την αποσωληνώσουν. Οι γιατροί του ΑΧΕΠΑ χαρακτηρίζουν την κατάστασή της κρίσιμη αλλά σταθερή.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη εισήχθη στο ΑΧΕΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, όμως το Σάββατο η κατάστασή της επιδεινώθηκε σημαντικά, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή της στη ΜΕΘ και η διασωλήνωσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες -που μένει να επιβεβαιωθούν και επίσημα-, η νεαρή δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365