Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Αλμωπία: Φίλοι εκτός, αντίπαλοι μόνο στο γηπέδου Δερμετζόγλου και Δουμανίδης

Σήμερα σε γνωστό καφέ της Αριδαίας συναντήσαμε δύο νεαρούς διοικητικούς παράγοντες, τον Χρήστο Δερμετζόγλου του ΠΑΣ Ξιφιανής και τον Πόλυ Δουμανίδη της Μαύρης Θύελλας Ριζοχωρίου

Βρισκόμαστε σε μία χρονική περίοδο, η οποία κάθε χρόνο έχει το ενδιαφέρον της για τους ποδοσφαιρόφιλους όλου του κόσμου, μεταγραφές, αποχωρήσεις και διοικητικές ανακατατάξεις έχουν την τιμητική τους.


Δεν θα μπορούσε να λείπει η Αλμωπία από κάτι τέτοιο. Σήμερα σε γνωστό καφέ της Αριδαίας συναντήσαμε δύο νεαρούς διοικητικούς παράγοντες, τον Χρήστο Δερμετζόγλου του ΠΑΣ Ξιφιανής και τον Πόλυ Δουμανίδη της Μαύρης Θύελλας Ριζοχωρίου, οι οποίοι έπιναν τον καφέ τους και συζητούσαν για τις ομάδες τους. 

Μάλιστα φέτος θα είναι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας και όπως μας δήλωσαν, αντίπαλοι θα είναι μόνο στο γήπεδο, αφού τους συνδέει μεγάλη φιλία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Ξιφιανή απέκτησε από το Ριζοχώρι έναν ποδοσφαιριστή και αυτός ήταν ο λόγος που τους καφέδες τους κέρασε ο Χρήστος Δερμετζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365