Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Π.Ε. Πέλλας: 19 κρούσματα τις τελευταίες 10 μέρες - 21 τις τελευταίες δυο βδομάδες

Τα περισσότερα από αυτά τα κρούσματα βρίσκονται στον Δήμο Πέλλας

Σε έξαρση βρίσκεται ο Covid-19 στην χώρα μας, κάτι το οποίο όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Π.Ε. Πέλλας, η οποία από 1 Αυγούστου σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ έχει 19 θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα. Άλλα 2 είχε στις 31 Ιουλίου, τα οποία τότε ήταν τα πρώτα μετά από αρκετό καιρό, στον οποίο δεν είχε παρουσιαστεί κρούσμα στην περιοχή μας.


Τα περισσότερα από αυτά τα κρούσματα βρίσκονται στον Δήμο Πέλλας, κάποια στον Δήμο Έδεσσας, στην Σκύδρα δεν υπάρχει πληροφορία για κρούσμα, ενώ η Αλμωπία έχει το ένα από τα δύο κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. στην 31 Ιουλίου.

Θυμίζουμε πως πλέον τα κρούσματα και οι επαφές τους μπαίνουν σε καραντίνα 7 ημερών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά τις ιχνηλατήσεις που έχουν γίνει, σε καραντίνα βρίσκονται πάνω από 60 άτομα στην Π.Ε. Πέλλας.

Από κει και πέρα συνεχίζονται οι έλεγχοι από μικτά κλιμάκια για τυχόν παραβάσεις στην χρήση μάσκας και για το αν υπάρχουν όρθιοι πελάτες σε καταστήματα. Θυμίζουμε πως στην Π.Ε. Πέλλας δεν υπάρχει περιορισμός στο ωράριο των καταστημάτων.

Δείτε συγκεκριμένα τις ημερομηνίες που βρέθηκαν τα θετικά κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας

31 Ιουλίου 2
_____________

1 Αυγούστου 0
2 Αυγούστου 0
3 Αυγούστου 1
4 Αυγούστου 1
5 Αυγούστου 1
6 Αυγούστου 3
7 Αυγούστου 4
8 Αυγούστου 3
9 Αυγούστου 1
10 Αυγούστου 3
11 Αυγούστου 2

Δείτε τον πίνακα με τα κρούσματα από 1-10, στον οποίο δεν έχουν προστεθεί τα δύο χθεσινά που είχε η Π.Ε. Πέλλας:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365