Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Ευχαριστήριο 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Ευχαριστήριο

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 υλοποιήθηκε το αίτημα του Διευθυντή του σχολείου κ. Χρήστου Νάτσκου που είχε υποβληθεί προς τις "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ"   για την κάλυψη εξοπλιστικών αναγκών του σχολείου.  Με την παραλαβή των συγκεκριμένων ειδών ο Διευθυντής, το Διδακτικό Προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων  θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Βουλευτή του Νομού Πέλλας κ. Διονύση Σταμενίτη για την σημαντική συμβολή και τις άμεσες ενέργειες που κατέβαλε στην  προώθηση και υλοποίηση του αιτήματος  στηρίζοντας τη λειτουργία του δημόσιου σχολείου. 


Ο Διευθυντής του σχολείου
Χρήστος Νάτσκος

3 σχόλια:

  1. πιστεύετε οτι η αυτή η χώρα θα αλλάξει ποτέ; Γνώρισε χρεωκοπία και καταστροφή με ευθύνη αυτών που μας κυβερνούν και μετά από όλα αυτά οι δάσκαλοι των παιδιών μας ευχαριστούν για τα αυτονόητα τους σύγχρονους μαυρογιαλούρους. Μητσοτάκη να χαίρεσαι το σύγχρονο επιτελικό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Σταμενιτης δασκαλοι αλλά και γονείς του εν λόγω σχολείου είναι μέσα στους βουλευτές που ψήφισαν την αύξησή των μαθητών ανά τμήμα( για να ενισχύσει την ιδιωτική εκπαίδευση και να μην υπάρξουν προσλήψεις εκπαιδευτικών) και εσείς του λέτε Ευχαριστώ για κάτι αυτονόητο που πρέπει να γίνει σε κάθε σχολείο με έλλειψης σε εξοπλισμό; Καλύτερα Αφήστε τα γλυψιματα στον εν λόγω βουλευτή και στον κάθε βουλευτή και κοιτάξτε να διεκδικήσετε αυτά που πρέπει (προσλήψεις προσωπικού, μείωση μαθητών ανά τμήμα κ.α) προκειμένου οι μαθητές να έχουν μια δημόσια και δωρεάν Παιδεία που τους αξίζει και να μην αναγκάζονται να τρέχουν στην παραπαιδεία για να λαβουν τις απαραίτητες γνώσεις , αλλά και εσείς να έχετε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακώς έβγαλες το ευχαριστηριο: 1) δεν χρειάζεται να προβληθεις, 2) Δεν έπρεπε να απευθυνθείς σε βουλευτή ζητώντας βοήθεια για υπηρεσιακό θέμα. 3) Αν ζήτησε βοήθεια ο σύλλογος γονέων, έπρεπε εκείνος να ευχαριστήσει. 4) Με τέτοια είδη εξοπλιζονται και άλλα σχολεία, αλλά κανείς διευθυντής δεν δεν ευχαριστεί κανέναν. 5) Τέλος να ξέρεις ότι ο καλός διευθυντής δεν προβάλλει το έργο του, αλλά το έργο του τον αναδεικνύει.
    Υ. Γ. Όσο για τον σχολιαστή που αναφέρεται στον αριθμό των μαθητών ανά τμήμα, φαίνεται δεν έμαθε τίποτε για υποβιβασμους και κλείσιμο σχολείων λόγω έλλειψης μαθητών (δημοτικών και νηπιαγωγειων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365