Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Κρήτη: Πρόστιμο 3.000 ευρώ στον γαμπρό για περισσότερους καλεσμένους από το επιτρεπόμενο

Στον χώρο που πραγματοποιήθηκε το γλέντι του γάμου, παρευρέθησαν στη συνέχεια μόνο όσοι καλεσμένοι προβλέπονται

Με πρόστιμο 3.000 ευρώ έφυγε από το γάμο του ένα ζευγάρι από την Κρήτη καθώς μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπήρξε παράβαση των μέτρων για τον κοροναϊό.



Συγκεκριμένα, το μυστήριο του γάμου πραγματοποιήθηκε κανονικά σε εκκλησία στην περιοχή της Κισσάμου, ωστόσο μετά από έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν υπεράριθμοι καλεσμένοι στον χώρο της εκκλησίας.

Έτσι, αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο, η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον γαμπρό, ενώ ο γάμος για τους περισσότερους καλεσμένους… σταμάτησε εκεί.

Στον χώρο που πραγματοποιήθηκε το γλέντι του γάμου, παρευρέθησαν στη συνέχεια μόνο όσοι καλεσμένοι προβλέπονται. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr, η Αστυνομία βρισκόταν στον χώρο της δεξίωσης μέχρι τις 2.30 τα ξημερώματα έτσι ώστε να μην υπάρξει υπέρβαση στον αριθμό των καλεσμένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365