Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020

ΠΑΣ Ξιφιανής: Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές - Δειτε το ρόστερ

Δειτε το ροστερ

Ο προγραμματισμός του ΠΑΣ Ξιφιανής ολοκληρώθηκε πριν βγει ο Αύγουστος, μετά τις άμεσες ενέργειες του προέδρου Χρήστου Δερμετζόγλου.


Τελευταίες μεταγραφές είναι ο Χαράλαμπος Φαφουτης, Αντώνης Λεμονάκης και ο Νίκος Παρτσανακης, με τους οποίους ολοκληρώθηκε το ροστερ κατα πασα πιθανότητα, με τον προπονητή Γιώργο Κοκοζογλου να δηλώνει ικανοποιημένος από τις προσθήκες.

Υπάρχει ένα μικρό παράθυρο ο πρόεδρος Χρήστος Δερμετζόγλου να πραγματοποιήσει μεταγραφή βόμβα, με εγνωσμενης αξίας ποδοσφαιριστή.

Δειτε το ροστερ:


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365