Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Γ. Κετικιδης: Σε κακή κατάσταση οι αρδευτικοί τσιμενταυλακες σε Νεοχώρι και Βορεινο - Έχει υπογραφεί συμβαση ύψους 30.000€ για την αποκατάστασή τους

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας:


Αυτές τις εικόνες αντικρίσαμε στην επίσκεψη με τον Δήμαρχο στο Νεοχώρι και στο Βορεινο. Οι αρδευτικοί τσιμενταυλακες βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση.

Έχει υπογραφεί συμβαση με τον εργολάβο ύψους 30.000€ για την αποκατάστασή τους.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις τελειώσει η αρδευτική περίοδος καθώς οι αύλακες χρησιμοποιουνται.






6 σχόλια:

  1. είναι τώρα αυτό έργο για το 2020? αυτά ειναι έργα ΠΑΣΟΚ ρε παιδια 1985!! Έλεος δηλαδή! Περιμένουμε απ τη Δημοτική αρχή τρόπο χρηματοδότησης κάποιου drone ή κάτι σύγχρονου!!!!
    Η Αλμωπία έχει πάνω από 1.000 κατοίκους που ζουν Λονδινο ,Μιλάνο ,Άμστερνταμ,Μόναχο,Σουηδία Μελβούρνη που μας παρακολουθούν και απορουν αν κάνουμε πλάκα ή όχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα! Τουλάχιστον από νέους και σπουδαγμένους θα περιμέναμε καλύτερες προτάσεις και ιδέες.

      Διαγραφή
  2. Ας του πει καποιος ότι στο βορεινο δεν υπάρχουν τσιμενταυλακες εδώ και πολλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα προβλήματα είναι εδώ και 4 χρόνια, έχουν βγει 50 χιλιάδες ευρώ πριν 2 χρόνια από τα ανταποδοτικά που παίρνει το Βορεινό από τα υδρολεκρικα 45 χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο και εδ και 7 χρόνια δεν έχει πάρει φράγκο η κοινότητα, ντροπή γιατί ο δήμος παίρνει 150 χιλιάδες ευρώ μόνο από τα υδρολεκρικα του βορεινού χροιά από υλοτομια κια άλλους φόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κετικιδης πολιτικός του 1980 που θέλει να γινει και δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννη μας κούρασες, και νομίζω και τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365