Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Αλμωπία ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε την δήλωση του Γ. Κετικιδη στον Alpha με αφορμή το περιστατικό στο γάμο του

Δείτε το βίντεο

Δείτε την δήλωση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας με αφορμή το πρόστιμο που του επιβλήθηκε στο γάμο του.



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. Να ζήσετε αρχικά. Δεν ήσουν ο μόνος που του έτυχε αυτό οπότε μην νομίζεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από σένα. Και οι ειρωνείες περί δώρου κλπ είναι άστοχες. Δεν τηρησες τον νόμο και τιμωρήθηκε.Σαν αντιδήμαρχος αυτά εφαρμόζεις σε μας τους πολίτες. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να φαίνεται. Κρυψου καλύτερα γιατί οπότε μιλάς η κανείς αναρτήσεις εκτίθεσαι και φέρεσαι σαν επαγγελματίας πολιτικός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το να καλείς βουλευτές είναι απολύτως απαραίτητοι? κοτσάνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχα γελάνε κι οι πέτρες! Άκου εκεί εκατό καλεσμένους.
    Ξεφτυλιστηκε για τα καλά αυτή η κυβέρνηση. Τραγικοί Όλοι

    Ένας πρώην ψηφοφόρος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι μερικούς ρε μαγκα μας κοροιδευετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν βάζουμε το τομάρι μας πάνω απ όλα ε; Οι κυβερνητικοί βουλευτές τι έχουν να πουν; Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα ; Για σοβαρευτείτε λίγο γιατί κάνετε μαγκιές με δημοτικό χρήμα μερικοί! Κύριε κετικίδη εάν δεν πληρωνόσουν απ το ταμείο του Δήμου πως θα ζούσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αλλο καναλι ο δημαρχος ειοε οτι το μαγαζι ειναι ενα στρέμμα, ποσο ειναι το στρεμμα γιατι δεν γνωρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται παντού, χωρίς εξαιρέσεις. Αν και η δημοτική εξουσία έχει τη δυνατότητα να παρέμβει και πιστεύω , πώς δε θα πληρωθεί το πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365