Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Σκύδρα: Φιλική νίκη του Άρη επί του Πανσερραϊκού (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

O Aρης που γενικώς από το 60' και έπειτα ανέβασε στροφές βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάμα

Με γκολ-πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, ο Αρης επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στο δεύτερο φιλικό τεστ προετοιμασίας που διεξήχθη στο γήπεδο της Σκύδρας.



Ο Μίχαελ Ενινγκ και πάλι προτίμησε τον νέο σχεδιασμό που δούλεψε σε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το 4-3-3 με τον Τζέγκο να παίζει σε ρόλο εξαριού με τους Γκάμα και Σάσα μπροστά του.

Γενικώς το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και αξιόλογες στιγμές. Ο Αρης ναι μεν είχε την κατοχή όμως αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Καβουσάκη. Καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος το διπλό δοκάρι του Αρη, αρχικά με τον Φετφατζίδη και στην εξέλιξη της φάσης με τον Μάνο στο 41'.
Ο Αρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, πραγματοποιώντας μόλις δύο αλλαγές. Οι Μπαγκαλιάνης και ο νεαρός Χατζηπιρπιρίδης πήραν τις θέσεις των Δεληζήση και Μάνου. Η ξαφνική και απότομη αλλαγή του καιρού (έντονη βροχόπτωση και ισχυροί άνεμοι), δεν ευνόησαν τις δύο ομάδες.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους Σερραίους με τον Κουέστα να λέει «όχι» στον Πέτρου στην καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι για την ομάδα του Αγγελου Διγκόζη. Ο Αρης είχε και τρίτο δοκάρι στο παιχνίδι με τον Φετφατζίδη και πάλι στο 64'.

O Aρης που γενικώς από το 60' και έπειτα ανέβασε στροφές βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάμα (το κέρδισε ο ίδιος) στο 69'. Στο 77' οι Κίτρινοι άγγιξαν το 2-0 με τον Γουναρίδη να αποκρούει εντυπωσιακά το φάουλ του Μαντσίνι.

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ενινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης (46' Μπαγκαλιάνης), Γκανέα (71' Μαρμαρίδης), Σάκιτς (89' Μπακούτσης), Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα (Σενγκέργκης), Φετφατζίδης, Μαντσίνι (89' Μαρτίνες), Μάνος (46' Χατζηπιρπιρίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Αγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Ζέρης, Γερολύμος, Καλί,Κασμερίδης, Ψάλτης, Όμο, Πέτρου, Τσιμίκας, Φάμπρι, Γκούρτσας.

Επαιξαν και οι: Γουναρίδης, Ντάλα Κόστα, Αναστασόπουλος, Παπαβασιλείου, Μασκανάκης.

ΠΑΤΗΣΤΕ για να δείτε το ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΑΜΑ ΕΔΩ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365