Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 21/08 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η ανεξάρτητη φύση σας κυριαρχεί σε ό,τι κι αν κάνετε! Αλλά το σύμπαν σας καλεί αυτή την περίοδο να γίνετε πιο δεκτικοί στις συμπράξεις. Πρέπει να παραμερίσετε λίγο την περηφάνια σας και να ζητήσετε βοήθεια σε θέματα που σας δυσκολεύουν.
Θα διαπιστώσετε ότι άτομα που μοιράζεστε ίδιες απόψεις, θα βοηθήσουν να δώσετε κίνηση στη ζωή σας. Αναζητήστε και προσεγγίστε εκείνους που ομοιάζουν ή είναι συμβατοί με το προσωπικό σας ύφος. Δύο μυαλά είναι πιο αποδοτικά από ένα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Κάθε είδους υποχρέωση σας φαντάζει πιο εύκολα διαχειρίσιμη, αγαπητοί Ταύροι! Είστε εξαιρετικά αποδοτικοί, χάρη στη Σελήνη στον Ζυγό και τον 6ο Οίκο σας της παραγωγικότητας.
Είναι ζωτικής σημασίας τώρα να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, για να παραμείνετε υγιείς και ακμαίοι.
Θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την καφεΐνη και να έχετε ρεαλιστική οπτική για τους στόχους σας. Αποφύγετε τις μακροσκελείς συζητήσεις για να προλάβετε να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας!

ζώδια σήμερα 21/08 Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό κεντρίζει περισσότερο την άτακτη πλευρά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η περίοδος ενδείκνυται για να αναζητήσετε την ανεμελιά και τη δράση, τους τρόπους που θα εξωτερικεύσουν την εσωτερική σας ορμή. Θα εξάπτει τη φαντασία σας καθετί φανταχτερό, όπως και κάθε είδους επικοινωνία που επιτρέπουν οι κοινωνικοί περιορισμοί. Μόνο φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τα όριά σας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στη συνέχεια!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η αλήθεια είναι ότι η λίστα υποχρεώσεών σας είναι ατελείωτη! Αλλά μέσα σε αυτές, πρέπει να εξασφαλίσετε και ποιοτικό χρόνο για τους φίλους σας. Ένα άτομο του στενού σας κύκλου θα χρειαστεί τη βοήθειά σας και πρέπει να την προσφέρετε. Έτσι θα δείξετε ξεκάθαρα τι και ποιους θεωρείτε σημαντικούς στη ζωή σας: Αυτή η επιλογή θα ενδυναμώσει μέσα σας την έννοια των αξιών και των προτεραιοτήτων!

ζώδια σήμερα 21/08 Λέων

Έχετε πάρει τα πάντα πολύ στα σοβαρά τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Λέοντες! Γι’ αυτό είναι θετικό που η Σελήνη στον Ζυγό βάζει λίγη ανεμελιά στην καθημερινότητά σας. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για τα πάντα, άρα βάλτε το στη ζωή σας. Θα σας κάνει να βλέπετε τα πάντα πιο αίσια, χωρίς να παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Έχετε το χάρισμα να εκτιμάτε την εύθυμη πλευρά στο καθετί, αξιοποιήστε το και θα τονώσει την ψυχολογία σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ούτε ένας υπερήρωας δεν θα μπορούσε να χειριστεί όσα έχετε αναλάβει, αγαπητοί Παρθένοι! Γι’ αυτό θα σας κάνει καλό να απομακρυνθείτε κάπως από την ένταση που επικρατεί γύρω σας. Αναζητήστε λίγη ηρεμία και ησυχία: Αν είναι εφικτό, εργαστείτε από το σπίτι και απομακρύνετε από το περιβάλλον κάθε αρνητικό άτομο. Όσο πιο απερίσπαστα δουλέψετε, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού!

ζώδια σήμερα 21/08 Ζυγός

Απομακρυνθείτε από τους αρνητικούς ανθρώπους, αγαπητοί Ζυγοί! Πλέον έχετε κατασταλάξει σε όσους μπορείτε να εμπιστευτείτε, άρα έφτασε η ώρα για οριστικές αποφάσεις. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, έχετε το θάρρος να εφαρμόσετε κάθε στιβαρό σχέδιο. Αξιοποιήστε τα στοιχεία που έχετε συλλέξει και αρχίστε να πορεύεστε προς την επιτυχία. Η ευθεία οδός θα είναι η πιο αποδοτική για τα ζητούμενά σας. Εστιάστε στην απλότητα, κάντε το πρώτο βήμα και θα νιώσετε την ενέργειά σας να ρέει!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η ευαίσθητη Σελήνη βγάζει στην επιφάνεια τη συναισθηματική πλευρά σας! Δεν υπάρχει λόγος να καταπνίγετε όσα αισθάνεστε, αν κάποιος ή κάτι σας προκαλεί θλίψη ή θυμό να το εκφράσετε. Αφήστε τα δάκρυα να τρέξουν, ανοίξτε την καρδιά σας σε όσους έχουν θεωρείτε σημαντικούς. Αυτό θα ενδυναμώσει τη σχέση σας, καθώς θα αποδείξει πόσο τους υπολογίζετε… Και είναι πάντα στο πλευρό σας, όταν χρειάζεστε έναν ώμο για να στηριχτείτε!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Βάλτε τους ανθρώπους σε προτεραιότητα, αγαπητοί Τοξότες! Έχετε όρεξη για ειλικρίνεια και ζεστασιά, με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας των ομάδων. Οι επαφές και οι νέοι τρόποι προσέγγισης των δικών σας ανθρώπων, θα κάνουν πιο θερμούς τους διαλόγους σας. Γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα και περάστε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Έχετε εστιάσει στο να έχετε τους πάντες ευχαριστημένους, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί να ξεπεράσετε αυτή τη «ματαιότητα». Πάψτε να επαναλαμβάνεστε, προς άτομα που δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν τι λέτε. Πρέπει να γίνετε πιο αυστηροί, να θέσετε ξεκάθαρα όρια που δεν θα επιτρέψετε να περάσει κανείς. Απομακρυνθείτε και περιοριστείτε στα δικά σας θέματα, δεν είστε υποχρεωμένοι να φορτώνεστε το προσωπικό δράμα του καθενός

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Κινήστε με ταχύτητα φωτός τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Υδροχόοι! Λογικό είναι να λαχταράτε λίγη γαλήνη και ηρεμία. Και όλα μπορούν να μειώσουν το ρυθμό τους… μόλις το αποφασίσετε εσείς: Όλη αυτή η έξαρση κεντρίζετε από τη δική σας αγάπη για δράση, άρα είναι στο χέρι σας να κάνετε μια πολυπόθητη ανάπαυλα. Αποτραβηχτείτε για λίγο από όλους και όλα. Θα σας κάνει καλό μια συνεδρία γιόγκα, η καταγραφή των σκέψεών σας, είτε να βγάλετε για γεύμα τον εαυτό σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αγαπητοί Ιχθύες, βιώνετε μια ειρωνική κατάσταση: Από τη μία θέλετε να είστε περιζήτητοι, από την άλλη ο πολύς κόσμος σας βγάζει από την πορεία σας! Αλλά όσο κι αν θέλετε να κλείσετε την πόρτα, να σιγήσετε τηλέφωνα και διαδικτυακές εφαρμογές, πρέπει να γίνετε πολυπράγμονες. Όσα λέγονται και γίνονται γύρω σας, παρέχουν πληροφορίες για μια ιδέα ή ένα καινούργιο εγχείρημά σας. Και επειδή χρειάζεστε αυτή την πρόσβαση, δεχθείτε και τα αρνητικά μαζί με τα θετικά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365