Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Δήλωση ΠΕ Πέλλας για την απόρριψη του πρώτου σταδίου της αίτησης αναστολής εργασιών του αντιπλημμυρικού έργου ποταμού Εδεσσαίου

Δελτίο Τύπου

Διευκρινιστική δήλωση ΠΕ Πέλλας για την απόρριψη του πρώτου σταδίου της αίτησης αναστολής εργασιών του αντιπλημμυρικού έργου ποταμού Εδεσσαίου ομάδας πολιτών στο ΣτΕ.

 
Σε συνέχεια του από 12/8/2020 δελτίου τύπου της ΠΕ Πέλλας, διευκρινίζεται ότι η απόρριψη του ΣτΕ, η οποία λήφθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος, αφορά το πρώτο στάδιο της αίτησης αναστολής, δηλαδή της προσωρινής διαταγής, που υποβλήθηκε από ομάδα 8 μόνο συμπολιτών μας και αφορά στην αναστολή εργασιών του αντιπλημμυρικού έργου του ποταμού Εδεσσαίου. 

Επισημαίνεται ότι η εν λόγω απόρριψη εξεδόθη πριν από την κατάρρευση του τοιχίου του ποταμού Εδεσσαίου. Η κατάρρευση του τοιχίου όμως, αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη για την υλοποίηση του έργου, με πλήρη αποκατάσταση και στερέωση της κοίτης και των πρανών του ποταμού Εδεσσαίου για λόγους δημοσίου συμφέροντος και πολιτικής προστασίας, και όχι με πρόχειρη ή κατά περίπτωση συντήρηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365