Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

Δήλωση Λάκη Βασιλειάδη για το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας

Δήλωση

Ένα ακόμα σημαντικό έργο για την Πέλλα παίρνει το δρόμο της οριστικής υλοποίησης. Το Υπουργείο Μεταφορών & Υποδομών αναθέτει (ΦΕΚ Β 3254) στη Γενική Γραμματεία Υποδομών την υλοποίηση του έργου «Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Έδεσσας, Σερρών, Κιλκίς και ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και συντήρηση και διαχείριση αυτών» μέσω Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά:
‘‘Πρόκειται για ένα έργο το οποίο έχει δρομολογηθεί εδώ και χρόνια, αλλά παρέμενε ανενεργό λόγω του κακού αρχικού σχεδιασμού, της ανικανότητας της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και της έλλειψης πολιτικής βούλησης.

Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή της εκλογής μου υποστήριζα ότι η ενδεδειγμένη λύση για το έργο ήταν η ΣΔΙΤ και το σπάσιμο της αρχικής απόφασης που συνέδεε το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας με το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης, όπως ακριβώς προβλέπει και η χθεσινή απόφαση. Τη θέση αυτή είχα εκφράσει σε σειρά επαφών μου με τους πολιτικούς προϊστάμενους των εμπλεκόμενων Υπουργείων, αλλά και με στελέχη-κλειδιά, όπως ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Γ. Καραγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, κ. Ν. Μαντζούφας.

Τώρα μένει να παλέψουμε για τη δρομολόγηση και νέου Δικαστικού Μεγάρου στα Γιαννιτσά. Οι ανάγκες είναι μεγάλες, καθώς εξυπηρετείται αντίστοιχος όγκος εργασιών. Αυτή την ιδιαιτερότητα της Πέλλας, με τα δύο «δικαστικά κέντρα» έχω τονίσει στους αρμόδιος κ για αυτό είναι αναγκαίο να υλοποιηθούν και τα δύο έργα. Μακριά λοιπόν από το διχασμό που κάποιοι τροφοδοτούσαν στο παρελθόν. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βουλευτές της αντιπολίτευσης πανηγυρίζουν σήμερα τη δρομολόγηση του έργου σε ορθή βάση από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Έχει αποδειχθεί ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που είναι καλύτερο για τον τόπο μας.’’

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365