Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Έδεσσα: Αρνητικοί οι γονείς του βρέφους, θα ελεγχθούν οι επαφές τους - Απύρετος στο ΑΧΕΠΑ ο νεαρός Εδεσσαίος

Σύμφωνα με τον προσωρινό Διοικητή του Νοσοκομείου Εδεσσας, γιατρό Χρήστο Κοντοβιτση, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και για τους δύο!

Η χτεσινή δημοσίευση της ηλεκτρονικής εφημερίδας "Λόγος της Πέλλας", έκανε ιδιαίτερη αίσθηση πανελλαδικά!



Η αναφορά ότι ένα βρέφος 3,5 μηνών, βρέθηκε θετικό στον Κωρονοιο, όπως ήταν φυσικό απετέλεσε την είδηση της ημέρας, καθώς δεν υπάρχει προηγούμενο ( ηλικιακά) με τέτοιο αποτέλεσμα.
Σε τέστ πάντως υποβλήθηκαν και οι γονείς του παιδιού, τα αποτελέσματα των οποίων ήρθαν σήμερα από την Κοζάνη, στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον προσωρινό Διοικητή του Νοσοκομείου Εδεσσας, γιατρό Χρήστο Κοντοβιτση, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και για τους δύο!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, έγινε η αναφορά στον ΕΟΔΥ, που αναλαμβάνει πλέον να οδηγήσει την διαδικασία.

Αφού λοιπόν, είναι αρνητικοί οι γονείς, τότε θα πρέπει να ελεγχθεί η ιχνηλάτηση των επαφών του ζευγαριού, από την στιγμή που μετακόμισαν στην πόλη της Έδεσσας.

Από εκεί και πέρα, θα πραγματοποιηθεί επανέλεγχος, γιατί πρέπει να γίνει και άλλο τέστ, τόσο για τους γονείς, όσο και για το βρέφος.

Στο μεταξύ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Νοσοκομείο της Εδεσσας, διευκρινίστηκε ότι ο νεαρός που στάλθηκε στο ΑΧΕΠΑ, ήταν με δική τους πρωτοβουλία, καθώς έπρεπε να υποστηριχθεί πιο αποτελεσματικά από την ειδική μονάδα του συγκεκριμένου Νοσοκομείου αναφοράς covid, για όλη την Μακεδονία.

Η πληροφορία που υπήρχε ότι είχε διασωληνωθει δεν ίσχυε και όπως μάθαμε είναι απυρετος.

Πηγή: Simos Slatinis/Logos Pellas

1 σχόλιο:

  1. Στην Αλμωπία τα πράγματα ειναι απλά και ξεκάθαρα!!!! Τα πιο επικίνδυνα-θανατηφόρα μέρη είναι τα Σούπερ Μάρκετ.Πάμε όλοι μας αναγκαστικά.
    Μακάρι το προσωπικό των Σούπερ Μάρκετ να δείχνει την προσοχή,και τη φροντίδα που χρειάζεται.Χωρίς υπερβολή κρεμόμαστε απ αυτούς.
    Όλα τα μαγαζιά μπορείς να τα αποφύγεις...τα Σούπερ όχι.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365