Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Ελευσίνα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Άμεσα στο σημείο ασθενοφόρα

Φονική έκρηξη σε εργοστάσιο της ΠΥΡΚΑΛ στην Ελευσίνα, με θλιβερό απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες. Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς σημειώθηκε η τραγωδία. Άμεσα στο σημείο ασθενοφόρα.

 
Μια έκρηξη που σημειώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου, 08.08.2020, στο εργοστάσιο της Πυρκάλ στην Ελευσίνα, αποδείχθηκε φονική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας κατέληξε από την έκρηξη, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά ακόμη δύο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα αίτια της έκρηξης παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως τα τρία άτομα που προαναφέρθηκαν είχαν βρεθεί στο χώρο, ενδεχομένως για να αφαιρέσουν σίδερα.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο, παραλαμβάνοντας τους δύο τραυματίες και μεταφέροντάς τους στο νοσοκομείο.

Ήδη διενεργείται προανάκριση για το συμβάν.

1 σχόλιο:

  1. Καλο ταξιδι να εχει ο ατυχος ανθρωπος κουραγιο και δυναμη να δινει ο Θεος στην οικογενεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365