Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Αερωπός MANDYNAMIC : Πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν, με αισιοδοξία και πίστη για νέες επιτυχίες

Το παρόν  στην "πρώτη" έδωσαν έμπειροι και νεαροί αθλητές, προερχόμενοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους από τα "σπλάχνα" και τις υποδομές του συλλόγου

Την πρώτη του συγκέντρωση και την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο ΔΑΚ Έδεσσας ο Αερωπός MANDYNAMIC.



Η κορυφαία αθλητική ομάδα του Νομού με πρωταγωνιστική πορεία στην "ελίτ" του ελληνικού χαντμπολ την τελευταία τριετία, ξεκίνησε και φέτος με αισιοδοξία και πίστη για ανάλογες επιτυχίες, παρά τις εκτεταμένες αλλαγές στο αγωνιστικό της ρόστερ.

Το παρόν  στην "πρώτη" έδωσαν έμπειροι και νεαροί αθλητές, προερχόμενοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους από τα "σπλάχνα" και τις υποδομές του συλλόγου, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Αερωπός συνδυάζει ιδανικά εδώ και μια δεκαετία την παρουσία του στην μεγάλη κατηγορία και τις υψηλές θέσεις, με την ανάπτυξη και την παραγωγική διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα παρόντες ήταν οι Aθανασίου, Βαφείδης, Κράλης, Κυριακού, Μισαηλίδης, οι νεοαποκτηθέντες Ιωαννίδης, Μέτσης, Κώστας και οι έφηβοι Ρόμπης, Λιόφης και οι νέοι και παίδες Μυσιρλίδης, Γάτσης, Πάσχος, Μουμτσιδέλης, Γιαννούσης, Μπουτκάρης.

Μιλώντας αρχικά ο ιστορικός ηγέτης της ομάδας Θωμάς Μουμτσιδέλης καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε υγεία και μια καλή σεζόν, κάνοντας και μια ιδιαίτερη αναφορά  και σύσταση για αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Κορωνοϊό.

Τέλος πρόσθεσε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί επιπλέον σε έμψυχο δυναμικό ώστε να είναι και φέτος ανταγωνιστική.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο νομικός εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού της ομάδας MANDYNAMIC Γιώργος Γαϊσίδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους, τόνισε ότι η εταιρία είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την προσπάθεια των παικτών και προπονητών όλα αυτά τα χρόνια και νιώθει υπερήφανη για τις μεγάλες επιτυχίες τους, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το σύλλογο με κάθε τρόπο.

Τέλος τις δικές του ευχές για υγεία και επιτυχίες έδωσε και ο πρόεδρος Μάκης Ρόμπης, ενώ τέλος ο επί 8 συναπτά έτη προπονητής της ομάδας Γιάννης Πηλαλίδης, αφού καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε για την νέα σεζόν, ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ζήτησε σκληρή δουλειά από όλους ώστε να έρθουν και φέτος τα επιθυμητά αγωνιστικά αποτελέσματα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365