Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

Ανακοίνωση ΓΕΛ Αριδαίας

Ανακοίνωση

Παρακαλείστε οι κηδεμόνες των μαθητών του ΓΕΛ Αριδαίας, να προσέλθετε στο Γενικό Λύκειο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, για την επιβεβαίωση- οριστικοποίηση της εγγραφής του παιδιού σας στην τάξη του σχολικού έτους 2020-2021.


Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την φωτοτυπία της Ηλεκτρονικής εγγραφής, Αστυνομική ταυτότητα και για όσους γονείς βρίσκονται σε διάσταση κλπ να έχετε α/φο από την ανάθεση της κηδεμονίας ή της επιμέλειας του παιδιού σας. Ειδικότερα για τους μαθητές που θα φοιτήσουν φέτος στην Α΄τάξη απαιτείται η προσκόμιση Ατομικού Δελτίου Υγείας (Α.Δ.Υ) που έχει εκδοθεί πρόσφατα. Όσοι γονείς δεν έχετε έντυπο Α.Δ.Υ. θα σας δοθεί από το Λύκειο και θα το προσκομίσετε εντός της πρώτης εβδομάδας έναρξης των μαθημάτων. Παράλληλα θα γίνει και η καταβολή των 10 Ευρώ για το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Το διάστημα προσέλευσης στο σχολείο θα είναι από τις 2 Σεπτεμβρίου μέχρι και την ημέρα του Αγιασμού-έναρξης των μαθημάτων, όποτε την καθορίσει το Υπουργείο Παιδείας.

Η Γραμματέας του ΓΕΛ Αριδαίας
Χατζηανδρέου Χριστίνα
ΠΕ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365