Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Νίκος Χατζηϊωαννίδης: Αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Σκύδρας δύσκολη βλάβη

Αντιμετωπίστηκε όμως επιτυχώς απο τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Σκύδρας

Η Σημερινή πολύωρη διακοπή νερού στη πόλη της Σκύδρας ήταν αποτέλεσμα μεγάλης και πολύ δύσκολης βλάβης που προκλήθηκε στο "Χωριό"της Σκύδρας.


Αντιμετωπίστηκε όμως επιτυχώς απο τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Σκύδρας.

Η ΔΕΥΑ Σκύδρας έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο Τηλεμετρίας και Τηλεελέγχου.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων εκτός απο πολλά αλλα ωφέλει που δεν θα τα αναφέρω αυτη τη στιγμή,το δίκτυο ύδρευσης της πόλης της Σκύδρας θα διαχωρίζεται σε αρκετά σημεία με ηλεκτροβάνες τις οποίες θα μπορούμε να ελέγχουμε και να ανοιγοκλείνουμε απο το laptop ώστε να μην γίνεται διακοπή νερού σε όλη τη πόλη άλλα ελεγχόμενα μόνο στην περιοχή που υπάρχει βλάβη.




2 σχόλια:

  1. Ας κανουν και κανα τουρ στα υπολοιπα χωρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΗΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΒΗ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365