Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ για τον Αύγουστο

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Επίδομα Παιδιού, Α21» παραμένει ανοιχτή

Η τέταρτη δίμηνη δόση του επιδόματος παιδιού θα καταβληθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.


Την Δευτέρα 31 Αυγούστου θα καταβληθούν στους δικαιούχους του ΟΠΕΚΑ τα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα.

Συγκεκριμένα η πληρωμή μηνός Αυγούστου 2020 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 31 Ιουλίου 2020 και έχει εγκριθεί) του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Αυγούστου 2020 δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα.

Η πληρωμή μηνός Αυγούστου 2020 του επιδόματος Ενοικίου Στέγασης για όσους έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 31 Ιουλίου 2020 και έχει εγκριθεί θα γίνει την Δευτέρα 31 Αυγούστου. Την ίδια ημερομηνία θα πληρωθούν τα υπόλοιπα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα.

Η τέταρτη δίμηνη δόση του επιδόματος παιδιού θα καταβληθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Επίδομα Παιδιού, Α21» παραμένει ανοιχτή προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι - δικαιούχοι να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις ή τυχόν τροποποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365