Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Χτυπάει και Μέσι ο Χρήστος Δερμετζόγλου - Η φωτογραφία που έγινε viral (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτό, προϊόν μοντάζ που έγινε viral στο Facebook

Μεγάλη συζήτηση υπάρχει σε όλο το κόσμο για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λιονέλ Μέσι.


Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα, με τις φήμες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να φουντώνουν.

Από τον χορό εκατομμυρίων στα πόδια του Μέσι δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος του ΠΑΣ Ξιφιανής Χρήστος Δερμετζόγλου, ο οποίος όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία έχει κάνει ήδη την πρώτη κουβέντα με τον Αργεντινό σταρ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έδωσαν τα χέρια και ο Μέσι θα φιλοξενηθεί στην γνωστή Βίλα του Χρήστου Δερμετζόγλου στην Χαλκιδική, με το μενού να έχει το γνωστό παϊδάκι, αφού πρώτα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δείτε την φωτό, προϊόν μοντάζ που έγινε viral στο Facebook:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365