Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

Θεοδώρα Τζάκρη: Θέατρο του παραλόγου οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ

Δελτίο Τύπου

Υποψία για νέο εμπαιγμό των αγροτών από τον ΕΛΓΑ.

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ο κύριος Μητσοτάκης κάνει τον καλό και οι Υπουργοί τον κακό. Θέατρο του παραλόγου οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ»


Αναφορικά με το τεράστιο θέμα της εξόφλησης του 35% που υπολείπεται από τις περσινές αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, για την καταβολή του συνόλου των οποίων έχει πιέσει ασφυχτικά την κυβέρνηση με ερωτήσεις και παρεμβάσεις στη Βουλή, η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε τα εξής: 

«Στις 6 Ιουλίου ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι σε ένα μήνα θα έχουν δοθεί στον ΕΛΓΑ προς άμεση εκταμίευση 35 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να καταβληθεί το υπόλοιπο 35% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ άμεσα και εφάπαξ σε μία δόση. Η 6η Αυγούστου παρήλθε και, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία δεν έχουν διαψευσθεί, ο πρόσφατα αναβαθμισμένος και alter ego της οικογένειας Μητσοτάκη κ. Σκυλακάκης  δηλώνει ότι  τα χρήματα θα δοθούν στον ΕΛΓΑ σε δύο δόσεις χωρίς να δίνει ακριβή ημερομηνία καταβολής τους στους αγρότες. 

Δεν με εξέπληξε το γεγονός, γιατί αυτή είναι η τακτική Μητσοτάκη. Ο ίδιος δηλώνει αυτά που πρέπει να γίνουν και ο ίδιος στο παρασκήνιο ακυρώνει αυτά που πρέπει να γίνουν. 

Δεν φανταζόμουν όμως ποτέ ότι ένας Μητσοτάκης θα έφτανε να πει ψέματα στους αγρότες της χώρας για το ευτελές ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Μας είχε συνηθίσει να λέει ψέματα για ποσά άνω των 100 εκατομμυρίων. 
Ας αφήσουν τα τερτίπια, ας βγουν από τα τείχη του πλούτου τους και ας παύσουν να εμπαίζουν τους αγρότες μας που κρατούν όρθια την ελληνική ύπαιθρο και την ελληνική οικονομία».-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365