Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ίκαρος Αλμωπίας: Τέλος η αγωνιστική χρονιά, με την συμμετοχή του Αθ. Καλκαβούρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δεκάθλου (ΦΩΤΟ)

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές των συνθέτων και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους!!

Το πρώτο μας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΚΑΘΛΟΥ ολοκληρώθηκε και μαζί με αυτό, ολοκληρώθηκε και μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά για όλους μας.



Ο αθλητής μας ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 7Η ΘΕΣΗ με τεράστια προσπάθεια, βάζοντας ένα λιθαράκι εμπειρίας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά!!!

~Ένα δέκαθλο με δύσκολες,όμορφες αλλά και άτυχες στιγμές, αλλά γεμάτο αγωνιστικά μαθήματα!~
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές των συνθέτων και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους!!















1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια!Υπεραθλητης!Να γινεις παραδειγμα προς μιμηση σε ολα τα νεα παιδια.Ο Αθλητισμος κτιζει την προσωπικοτητα καθε ανθρωπου.Προπαντος σε κανει αγωνιστη σε ολους του τομεις της ζωης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365