Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Γιαννιτσά: Θετικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενη στο νοσοκομείο και ιδιώτης γιατρός

Η υπάλληλος του νοσοκομείου είναι καλά στην υγεία της όπως και ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης είναι θετικός στον covid-19

Σε κατ΄ οίκον περιορισμό βρίσκεται εργαζόμενη του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, η οποία στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και μετά την επιστροφή της από την καλοκαιρινή άδεια, διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό. 



Η υπάλληλος του νοσοκομείου είναι καλά στην υγεία της όπως και ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης είναι θετικός στον covid-19 και βρίσκεται και αυτός σε περιορισμό στην οικία τους στα Γιαννιτσά σύμφωνα με το karatzova.com.

Ιδιώτης γιατρός με κορωνοϊό στα Γιαννιτσά

Στο μεταξύ, εξιτήριο αναμένεται να πάρει τις επόμενες ημέρες ιδιώτης γιατρός από τα Γιαννιτσά, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διαγνωσμένος με κορωνοϊό. Ο εν λόγω γιατρός επισκέφθηκε το νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα όπου, μετά από το σχετικό τεστ που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον covid-19. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε σημαντικά και πιθανότατα την Τετάρτη αναμένεται να εξέλθει του νοσοκομείου και να επιστρέψει στο σπίτι του στα Γιαννιτσά. 

Πηγή: Karatzova.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365