Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Οι επιτυχόντες μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας

Ανακοίνωση

Αγαπητά μου παιδιά,

Μέσα σε έναν χώρο για τόσα χρόνια που η παρουσία του ανθρωπίνου πνεύματος είναι γνωστό ότι εισδύει ακούσια, εσείς με τον καιρό μεταμορφωθήκατε σε συνειδητές και ακούραστες ιδιοφυίες και σήμερα αν ανατρέξετε στην τυποποιημένη πια κι ολοκληρωμένη μαθητική σας μνήμη θα καταλάβετε τις αιτίες του σημερινού αποτελέσματος ξεχωριστά για τον καθένα σας.



Η αυλαία της μαθητικής σας σταδιοδρομίας έπεσε λοιπόν με την αποφοίτησή σας και νέες προοπτικές και ευκαιρίες ανοίγονται για όλους σας, με την είσοδό σας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνικής οικονομικής και πολιτικής δραστηριότητας και όχι μόνο από την είσοδό σας στα ΑΕΙ!

Δεν υπάρχει επιτυχία ή αποτυχία για τους νέους, παρά μόνο από την οπτική της αισθητικής λειτουργίας των άλλων, ειδικά όταν τα όνειρά σας θέλουν να σας πάνε ακόμα μακρύτερα!

Τα συγχαρητήρια λοιπόν, στους θυσιαστικούς γονείς σας και σε εκείνους τους ακατάβλητους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα σας με τιμή και που αναμετρήθηκαν μαζί σας απέναντι σε τόσες αντιξοότητες για να καμαρώνουμε όλοι μας σήμερα τα άξια παιδιά μας!!!

Ο Δ/ντης του ΓΕΛ Αριδαίας
Χρήστος Ρίζος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365